velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...
Sklamala som mamku
ja som sa vtedy zle vyjadrila....k tomu alkoholu....spravila som to len 2x...a to len malinký glg.... takže nechlascem...a nie som alkoholik....a neprekrúcam veci....a knižky kúpené už mám a dokonca už aj prečítané...ale v knižkách nie je vždycky všetko.....
ale ved ja som nepovedala ze sa nesmies nic pytat :D vidim ze ty rada veci prekrucujes...
ved si nakup nejake knihy o tehotenstve sak ich musi byt milion...alebo aj v kniznici isto take maju a ked sa nemas koho pytat a si sama doma tak si citaj knihy a studuj...ale jedno ti mozem poradit ze to obcasne ,,pocucavanie" alkoholu tvrdeho je isto nebezcepnejsie pre dietatko ako vytrhavanie chlpkov...
dobre, ja viem, že som sa spýtala kravinu...a čo teraz??? stačilo odpovedať, že nie a bodka... možno som teraz trochu precitlivená....a už neviem čo zo sebou....tak sa pýtam hlúposti...ale že už ani to sa nesmie...
ale sak sa pytaj ale normalne veci...a este ked ti karioll2 napisala ze mozes potratit tak si tomu uverila...sak to da zdravy rozum ze to ze si vytrhnes maly chlpok z povrchu pokozky nemoze ublizit dietatu ktore je vnutri teba v maternici...ci si myslis ze chlpok ma az take hlboke korene ze zasahuju do maternice a tym ze si ho vytrhnes ju poskodis? :)
svokra....hmmmm...už som tu raz spomínala, že máme medzi sebou dosť častou nejaké potyčky....takže neviem či ona je tá správna, na ktorú by som sa mala obrátiť...
karioll2...pozri sa, ja nemám rada, reči o potrate...a už vôbec nie...akože sranda...chápeš??? prežila som si toho trošku dosť...a preto mám obavy...tak na tú tému prosím ťa nežartuj...
a svokra?buduca? preboha ved mame mozes aj zavolat..urcite by bola rada ze ta pocuje a ze ti moze pomoct
vieš, u nás je to také všelijaké a domov chodím iba občas, kedže už doma nebývam...a tu som väčšinou sama...a nemám sa s kým porozprávať...aj keby som velmi chcela...
tak si tie chlpy ohol a mas...to ti ani nezasiahne kozu
smutna
divne,ze si nezistila,ze si robim srandu,ved mysli preboha
datelinka
ja mam brucho ako v 28. mesiaci uz 15 rokov,takze o tehotenstve toho viem velmi vela