velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...
Sklamala som mamku
dakujem :-)) no priatel sa na malého strašne moc teší....velmi si prial aby to bol chlapec...ja som chcela dievčatko...ale ved ono je to úplne jedno...je to krásny chlapec, a ja ho milujem už teraz...stále si musím pozerať tie fotky a video....nemôžem sa na neho vynadívať :-)))
gratulujem ,hadam sa teraz už aj tvoj vzťah s tvojim priatelom zlepší, aspon može povedať ,že vie ako sa robia synovia :-)
haloooo ludiaa.... :-)) čakám krásneho chlapčeka :-)) bola som na tom 3D/4D sone a konečne som ho videla....je neskutočne krásny....waaaaaaaaaaa tak strašne sa teším :-)
termín mám okolo 20. februára.........v stredu idem na to 4D sono, velmi sa teším, len dúfam, že bábo bude zdravučké....a vieš čo??, zdá sa mi, že priatel, je už normálnejší..........už mi aj pohladká bruško a aj pusinku dá...dokonca sa aj teší na to sono....dúfam, že to už bude len a len dobré...
a kedy mas termin?frajer sa uz znormalizoval, ci stale nic?
NIE NIE a ešte raz NIE.... ja som nechcela bábo, lebo som nechcela byť sama...to určite nie... ja sa na ten malinký poklad strašne teším....a už teraz ho velmi milujem.....
smutna, ty si chcela to dieta len preto, aby si nebola sama?? Ved si mlada, mas /teda mala si/ tolko moznosti, cely zivot pred sebou. Ako citam tuto temu, tak ked budes mat dieta, budes na vsetko sama, ved so svokrou si nerozumies a tvoj priatel je nezodpovedny a prilis mlady este. Takze budes zase len sama s dietatom na krku, tak neviem ci si prave toto chcela.
ale nie...ja viem, že to teraz prehánam, a uvedomujem si, že sa pýtam hlúposti....až mi je to smiešne.... rozhodne, ked sa bábo narodí tak na net už čas nebudem mať....a na to sa velmi teším...nech už je tu ten krpček...aby som sa mohla venovať len a len jemu a už nikdy nebudem sama...
ano nie je tam vsetko, lebo v takych knizkach su vacsinou asi len dolezite veci :D a nie to na ktorych partiach tela si pocas tehotenstva mozes vytrhavat chlpky a na ktorych nie...ale o zlych vplyvoch alkoholu na dieta sa tam urcite docitas ;) ako ja som tehotna nebola a ani sa v tych veciach okolo toho nevyznam ale alkohol to sa mi nepaci...ja brigadujem ako casnicka a raz som videla ako si tehotna objednala pivo a uz to ma prekvapilo ze ved tehotne by alkohol pit nemali aj ked pivo ma dakych 10% ci kolko a to uz nehovorim o tom ze domace palenky maju mozno 60% alkoholu...tak neviem ci to fakt neskodi pre mna to je novinka ale ja pit isto nebudem ked budem tehotna ani glg
len nechcem vidiet co budes robit ked sa babo narodi...to budes kazdych 5 min sedet na fore a pytat sa?treba sa naucit poradit si aj sam