Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

inkab

preco preco: ja som si len tak skusmo zadala "jeho" meno do googla a nic to nenaslo. Nie je to lekar. Len chcel vytrapit mlade dievca. A tie sprostosti co tu napisal- ze ked zena glgla trochu alkoholu, ze ma ist na vysetrenie. A co, pojde v siestom mesiaci na potrat, ci co?...

datelinka

odkedy som ja ziva, a este aj davno predtym, pouziva sa pre doktorov mediciny skratka MUDr. - medicinae universae doctor.

MuDr. Sujka

Odjakziva si pred meno pisem MuDr. a nikto s tym nemal nikdy problem. To len teraz zacali vymyslat vselijake hluposti.

smutná1

no zdravá som a podla doktora aj malý...len ma občas bolieva srdce..to musím ešte povedať doktorovi...no a správanie??? myslím, že to robí to tehotenstvo,hormony...aj ked sa nato nemôžem vyhovárať....ale ja som bývala rozumnejšia.... snád bude všetko v poriadku

meggy10

smutna1 ked si zdrava ty aj babatko tak porodu sa neboj to uz je to najmenej co moze byt. ja som prisla rozklepana do porodnice ale mala som epiduralku a ani som nevedela ze som rodila. ale poniktore musim uznat maju pravdu zmen svoje spravanie ja mam tiez 19 ale spravanie mam na viac nic v zlom.

smutná1

luciferka...nie, samozrejme, že sa neurazím...ved je to len tvoj názor..nemôžeme byť všetci rovnaký...vieš, ja sa na toho malého naozaj velmi teším,, a možno preto to stále vypisujem, že chcem do celého sveta vykričať, že budem maminka...vieš, v poslednej dobe som nemala dôvod na radosť a teraz ho mám asi milionový...tak preto....chcem sa z toho tešiť...ja viem,že som strašne mladá a musím dospieť kvoli malinkému....a verím, že ked sa narodí...tak bude všetko iné...

Katarinna

Moja spoluziacka maturovala tento rok a uz s bruskom... a minule sa jej narodil krasny syncek... predtym ako este nebola "v tom" sa spravala vzdy detinsky ale teraz po narodeni toho maleho sa jej spravanie zmenilo na 110% k lepsiemu...babo miluje a je zodpovednou mamickou hoci ma 19 rokov...

luciferkaAA

smutna1 prepac mi teraz tento moj nazor, ale ja mam taky pocit z teba, ze ty len potrebujes presvedcit samu seba ako strasne sa na to babo tesis......, alebo si este nie celkom vyzreta mat dieta....., pripada mi to tak strasne detske v kazdom druhom prispevku akos a strasne tesis, a tak,nie si o tom asi ani ty sama presvedcena.....dufam ze sa neurazis, je to moj nazor, od zaciatku ta citam......, hadam narodenim dietatka troska dospejes...., drzim ti prsty, uz len kvoli tomu malemu......a aj s tym tvojim chlapom, lebo ja by som takeho do prdele nakopala, ale inak si to vyriesit ani nemohla, maly ho bude potrebovat....

smutná1

dakujem...budem si ten môj pokladík strážiť ako oko v hlave... narodiť by sa mal okolo 25. februára...síce sa pôrodu nenormálne obávam...už teraz mám nočné mory...ale tak chcem aby bol môj miláčik už pri mne...aby som si ho mohla vystískať a vybozkávať....jaaaaj tak velmi sa teším, že budem mať synčeka :-))