Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

smutná1

Nie...to s priatelom vyberáme...a obom sa nám páči ten Henrich, nie je také otrepané...a je slovenské...ale aj Branko, je celkom fajn :-)

meggy10

to vyberas sama to meno? slovenske mena su o nicom ale najdes aj pekne ja uz nemozem z toho kolko ludi da meno Samuel- ze Samko.

smutná1

alzbee: no k tomu menu....pre dievčatko som mala vymyslené ale pre chlapca nie..žiadne sa mi totiž moc nepáčilo...ale tak rozmýšlala som nad Henrichom....malý Heňko :-)) to sa mi celkom páči.... :-)) alebo Sebastián??? neviem sa rozhodnúť :-)

MuDr.Sujka

Bez urazky, ale neviem kolki z vas tu uvadzaju prave mena. Som lekar - gynekolog/porodnik, ale snad nikto necakal, ze napisem prave meno.
A strasit som nechcel. Len ten alkohol pocas tehotenstva ozaj netreba pit.

aluska

to je tak ze niekto moze pit a fajcit cele tehotenstvo a babo zdrave a niekto sa raz napije a dieta moze mat poruchu, ale v tomto pripade to bude mat asi iny dovod...ale proste, zakon schvalnosti

bublik

ja len k tomu alkoholu, ja som sa v druhom mesiaci opila ako doga (este som samozrejme nevedela ze som tehotna) a potom ked uz som mala brusko som si obcas dala male pivkoalebo poharik vinka, vravim obcas, nie pravidelne, len parkrat za cele tehotenstvo, a maly je zdravy a sikovny, tak si nerob starosti.