Antikoncepcia Qlaira

levicaaaaa

sonkinka.m ak ti lekár povedal, že v tretí deň, tak ju začni brať v tretí deň a týždeň sa ešte chráň kondomom napríklad...

Katuša

No ani ja nechápem. Po tomto rozmýšľam že nezmením antikoncepciu ale asi zmením gynekológa. :) Ešte vydržím mesiac s Qlairou a uvidím, snáď sa mi to upraví ..
Diiiik ..

levicaaaaa

REgulon ????????????, by ma zaujímalo na základe čoho gynekolog po Qlaire zvolil Regulon...

ja si myslím, že by si mala počkať...

kks, že Regulon, no nechápem :D

Katuša

Ahojte. Neviem si rady, tak možno mi budete vedieť poradiť. O tri dni končím s druhým balením HAK Qlaira. Vyhovuje mi vo všetkom. Pleť sa mi zlepšila, nepribrala som ani gram, napriek zvýšenej chuti do jedla. Nálady v poriadku, chuť na sex stále rovnaká. Jediný problém je, že krvácam už 10. deň. Špiniť som začala presne v strede cyklu. Dnes som bola u gynekologa a predpísal mi regulon. Ale prečítala som si veľa negatívnych skúseností s touto HAK a hlavne je už dosť stará. Myslíte, že by som mala ešte jeden mesiac počkať či sa mi to upraví?? Ďakujem pekne .. :))

levicaaaaa

stroparzvw: HAV ??? :D asi HAK si myslel (Hormonálna AntiKoncepcia) :D no, to sa stáva... niektorým ženám klesá chuťna sex kvôli tomu

stroparzvw

baby chcem sa opýtať ako je to so sexom pri uzivani HAV pretože moja priatelka ked uživa tuto HAv tak ani zatoho one mat sex a to už je druha co berie

Matusenka

Ahojte baby :-D tento mesiac zacinam prvy krat s Qlairou,mala som 3mesiace pauzu pred ktorou som brala HAK Minervu a s nej som mala otrasne migrény aj 2-3 dni trvajúce...,migreny mi presli ako som Minervu vysadila ako mi doktor poradil...a teraz ma caka Qlaira. Má uplne ine zlozenie ako Minerva, tak dufam ze mi ma s Qlairou necakajú ziadne zle neziaduce ucinky...drzim palce mne aj vám....:-))))

Najčítanejšie články