Antikoncepcia Qlaira

Nikol18

Ahojte, nakoľko končím s HAK Qlaira, ostali mi 2 balenia, ak máte niektorá záujem, ozvite sa mi na mail Nikol18@post.sk

bizist

ja som ju brala a 9mesiacov som nemala menzes, vlasy padali ako dive, uplne my rozhadzala hormonalny sistem, teraz som bez antikoncepcie a rozmyslam aku nasadit

bizist

ja som ju brala a 9mesiacov som nemala menzes, vlasy padali ako dive, uplne my rozhadzala hormonalny sistem, teraz som bez antikoncepcie a rozmyslam aku nasadit

Lill

čaute kočky,
rada sa s Vami podelím o svoju skúsenosť s HAK Qlaira. Ešte síce beriem len druhé balenie, ale zatiaľ je všetko v poriadku. Na začiatku som sa veľmi bála možných vedľajších účinkov, ale našťastie jediným je špinenie, ktoré začalo v strede prvého balenia, no po menštruácii skončilo. Menštruáciu som mala troj dňovú a moje kŕče, ktoré obvykle mávam veľmi veľké boli minimálne. Posledné dni si všímam mierne zlepšenie pleti...verím a dúfam, že to bude ešte aspoň trochu pokračovať :). Čiže celkovo som zatiaľ veľmi spokojná.

levicaaaaa

no Ibalgin je poriadne svinstvo...
ja osobne Ibalgin už v živote do úst nedám ...

nežiadúce účinky sú na letáku vždy úúúúplne všetky, aby bol výrobca krytý, v prípade, že by sa vyskytli u nejakej užívateľky aj nežiadúce účinky, ktorých výskyt je síce strašne minimálny, ale možný je. preto tam je toho vždy tak veľa.

Palinkova

Zdravim,
dnes som prvy krat uzila HAK a to QLAIRU.
Chcela som aby sa mi zlepsila plet.Moja dr. mi povedala, ze je setrna k peceni a taktiez je tam prirodny estrogen a malo hormonov.V neziaducich ucinkoch som citala toho mnoho, ale prekvapilo ma AKNE. Tak som sa trosku zlakla, petoze prave IBA pre zlepsenie pleti beriem HAK.Vysvetlila mi, ze sa toho nemusim bat, ze je to skoro vsade pisane pre ich ochranu.A niekedy sa to ani vobec neoplati citat, lebo si to este vsugerujeme.Ved aj na Ibalgine su neziaduce a ani raz sa u mna neprejavili. :-)
Dufam, ze ma QLAIRA nesklame a budem s nou spokojna. Urcite dam vediet, ako sa osvedcila :-)

evina6

Emaa, ja som tiež brala yadine a tento mesiac som prešla na qlairu.a je to jednoduché:normalne dobereš yadine, budeš mať tú 7 dňovú pauzu ako vždy a potom začneš s qlairou.
no a zatial na sebe badam take vedlajsie učinky ako naladovosť a citlivosť.sa rozplačem pre každú kravinu.dúfam že aspon schudnem lebo s yadine som oťažela o 8kg.

Najčítanejšie články