Ahojte baby, chcela by som vedieť máte niekto skúsenosti s s novou antikoncepciou Olaira, čo naňu hovoríte, koľko stojí? U nás je zatial len od mája, berie ju niekto? ďakujem
zas niekto nechape...u kazdej hak sa najprv moze pocas prvych 3 mesiacov zhorsit a potom sa zlepsi
ale nevadi ked nechapes, nie je to po prvykrat
aluska, od kedy sa od HAK zhoršuje pleť???
fúúúúj chodte s tým bordelom už niekam,necpite to svinstvo do seba!!!!!!!!!!!!!!!
lama to sa nedeje len pri qlaire ale aj pri ostatnych
Chcem sa opýtať, tie ktoré ste Hak qlairu brali na pleť, tak sa vám hneď zlepšila alebo najprv zhoršila? Lebo mne sa dosť zhoršila, tak neviem či je to normálne a po čase sa to zlepši? ďakujem za odpoveď!
Chcem sa opýtať, tie ktoré ste Hak qlairu brali na pleť, tak sa vám hneď zlepšila alebo najprv zhoršila? Lebo mne sa dosť zhoršila, tak neviem či je to normálne a po čase sa to zlepši? ďakujem za odpoveď!
Ahoj, ja beriem qlairu uz 5te balenie a tiez odkedy to beriem nemam menzes skoro vobec. Dostanem o tyzden skor a este aj vtedy kedy mam, ale to je take ze niekedy nepotrebujem ist kvoli tomu ani do drogerie. Tiez som sa cudovala ale moj gynekolog mi povedal ze je to OK. Vlastne mi to aj vyhovuje lebo uz nemavam aspon vobec migreny. Predtym ked som mala normalny menzes som mala taku migrenu tesne pred tym ako sa mi spustilo krvacanie ze mi az bolo zle a skoro som vracala. Takze uz mam aspon o jeden problem menej.
selin moc ti dakujem ... uz som sa zlakla =D
urcite je to okk neboooj:)