Ahojte baby, chcela by som vedieť máte niekto skúsenosti s s novou antikoncepciou Olaira, čo naňu hovoríte, koľko stojí? U nás je zatial len od mája, berie ju niekto? ďakujem
niee je to okk mne doktorka povedala ze niektore dievcata to dostanu az pri otvoreni dalsieho balika ze je to uplne okk
halooo je tu niekto kto mi odpovie ???? potrebujem to vediet suuurne ... DAKUJEM
ahojte .....chcela som sa opitat ze ked som dnes uzila 27 tabletku a som nedostala menzes ci je to niejaky problem ..... ??? ....
zuzana223 ja mam dve balenia na predaj.. napis mi e-mail ak chces
ahojte,nepredava niekto Qlairu??dakujem
..Tak jedno balenie mam uz za sebou.
Velmi som sa obavala, ale naozaj ziadne neziaduce ucinky a plet sa mi pekne vycistila, samozrejme nie este tak ako by som chcela, ale mozem hodnotit iba pozitivne...
:-)
martina jednym z ucinkov hak je, ze skracuje menzes, pretoze stensuje vystelku maternice-nema z teba co krvacat
bud rada
Martina, je to normalny, pomerne casty a zelany efekt tejto HAK. Kvoli tomu menit nemusis
ahojte pridavam aj ja svoje skusenosti s antikoncepciou Qlaira. Uzivam ju uz treti mesiac(začiatok) v prvom mesiaci som mala velmi slabu menstruaciu asi len 3 dni a druhy mesiac som nemala ziadnu. rozhodla som sa dobrat treti mesiac a pockat ci sa to napravi. No aj tak mam obavy viete mi povedat ci ste mali taketo skusenosti a ci je to normalne alebo si mam kupovat babytest?