Ahojte baby, chcela by som vedieť máte niekto skúsenosti s s novou antikoncepciou Olaira, čo naňu hovoríte, koľko stojí? U nás je zatial len od mája, berie ju niekto? ďakujem
lulaaa,ja ich beriem asi od januara a mne prave ze nedosli potom sa to zrovnalo a odvtedy mam len take spinenie na dva dni,neviem odkedy ich beries,prve dva tri mesiace,si na to telo este len zvyka,skus pockat este,vsak nemozes ich mat v kuse!!?alebo ked nemas cas ist ku Dr. tak skus aspon na nete najst nejakeho online doktora a on Ti urcite odpise nieco odbornejsie.prajem aby Ti aby sa Ti to zrovnalo!
cawte chcela by som sa spytat ci niektora z vas mala pri Qlaire krvacanie..ale ako ja myslim ze je som to zacala brat a vkuse krvacam...je to dost na nervy tak sa chcem spytat ci neviete ze ci mi to prejde po prvom cykle co bude asi zajtra alebo ja neviem ani kedy..sak ja ani neviem kedy mam kramy ak toto sa vola spinenie...ono to je uplne rovnake..hlave ze som chcela HAK koli dlhym kramom...teraz ich mam vkuse :/
alebo co mam robit?
uplne chránená si tuším po prvom týždni..
Ahojte.. s priateľom už nechceme používať kondómy, preto som začala užívať Qlairu... lekár mi žiaľ nepovedal odkedy som chránená a mňa to v tom strese nenapadlo. Po mesiaci užívania, bezproblémového, by som mala byť už chránená pred otehotnením, však? Ďakujem komukoľvek za odpoveď :-)
čítala som ho sem na internete a nevidím to tam, aby niečo bolo spomenuté ohľadom odialenia menštruácie. Ak by sa to dalo, tak by som bola vďačná ak by mi to niekto napísal, lebo ja to tam naozaj nevidím
lencapp je to v pribalovom letaku, tak si ho precitaj
Ahojte... Ja som tiež začala používať túto Qlairu,užívam ju ale veľmi krátko. Chcela by som vedieť či pri tejto antikoncepcii je možné odialenie alebo naopak aby som skôr dostala menštruáciu?Vopred ďakujem