Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Ahoj.My sme mali zacat dnes obkladat Lukaskovu izbu-teda tu stenu kde su balkonove dvere a okno,ale odlozili sme to na zajtra.A tiez chceme vymalovat-Lukaskovu izbu,potom izbu starsieho syna a aj chodbu.Takze nudit sa nebudeme.Dnes chcem este upiect kolac,varit nebudem,lebo mame plnu chladnicku,no a potom take bezne veci-oprat,vyzehlit..A poobede sa chystame trosku von na prechadzku pozret koniky,zakopat si,potom na capaka a to chcem uz zavolat aj kamosku s detmi,lebo minule sa pohnevala trosku,ze som ju nezavolala,ze by isli aj oni.ALe tak chceli sme si urobit take rodinne poobedie,tak to potom pochopila.Ale dnes som uz s nou dohodnuta,len potom este upresnime cas.
AHOJ
RADANA,nie idem sama,cakam na dceru,lebo sla do skoly navarim a potom pojdem...ja a REXO...:0)))moj spolocnik...mozno ked budu doma netere tak pojdu,ale to nemozem zatial tvrdit...
presne ako pises,bavi ma take nieco,lebo to robim pre nase zdravie...
chcela by som toho nazberat vela...lebo je tam toho dost...tak uvidime...
mame aj sirup z kvetov od minuleho roka,ale to pije len druh...
a ty co planuje?sice ty toho moc nemozes planovat...
AHOJ MARIA ,Dd.
Maria-Tak si na tej prechadzke davaj pozor.Ides aj s dcerou?A beriete aj Rexa?Tak nazbierajte co najviac.Sice si domov donesies "robotu",ale cloveka to tesi,ked si takto moze pomoct.
Dd-dnesna doba je taka,aka je a taki su aj ludia. :-(
AHOJTE
prajem vam pekny den
NO JA DNES SA CHYSTAM NA TU BAZU,LEN MUSIM POCKAT NA NIECO...
ale som tu napisala vcera...mate,co citat...:0))))
a aj pekny vikend prajem,keby som tu nebola...
a este jedna a skusenost...
fakt na zamyslenie...nie je tomu ani rok,co sa stala...kamoska,ktora tvrdila stale,ze ked nie ja,tak nema ziadnu kamosku...
kamaratili sme sa od skoly ucilista...
ona bola stale taka ako tutmacik/ale nebrala som to tak,ved kazdy sme iny/obcas nas stvala,lebo ked sme sli napr.do cz za mojim ex vtedy na vojnu,a potrebovali sme sa pytat na cestu atd.tak stale sme museli len ja ,alebo ina kamoska...a ona nic,tak sme jej dali priestor,aby aj ona sa ozvala...stale cuvla...
no a teraz pred rokom necelym,mi zavolala,ze chodi do prace,tak som ju poprosila,ci by sa nespytala na volne miesto,ze chcem ist aj ja tam pracovat na skusku...
ano,sa spytala,ale narobila zo svojou sestrou take pletky atd.ze mi ta praca nestala za to...
kolektiv ma bral ako keby som bola chudera atd./koli tomu,ze som nevladala robit a este tie pletky okolo od kamosky/
no nebudem tu vsetko dopodrobna pisat,ja som nakoniec odisla z prace koli zdraviu atd.zacala som chodit po vysetreniach...a jej som napisala konecne,co si o nej myslim...
tak to bolo nieco...ZACALA MA NAPADAT,ZE PATRIM NA PSYCHIATRIU/neviem kto tam patri,ked berie AD a po AD-ckach pije alkohol atd./
ZE KYM BOLA TICHO A NEOZYVALA SA TAK BOLA DOBRA ATD.A ZE TERAZ UZ JU NEPOTREBUJEM A BLA BLA...
takze nakoniec ja za to mozem,ze ona niekedy bola tutmacka...a ze sa nikdy neozyvala,ja mozem za jej povahu...a teraz sa z nej stala vypocitava mrcha...tak to je ok...SAMA MI POVEDALA AKO VYUZIVA SESTRU ATD.
TAK SOM SI DALA DO KOPY,ZE AJ MNA LEN ZACALA VYUZIVAT...
JA SOM JEJ DALA ZA 12000SK DETSKU IZBU...NO DALA PODAROVALA DETOM,LEBO SOM JU LUTOVALA AKO ZIJU.../za dobrotu na zebrotu.../
A TO SME SA ESTE STARALI ESTE Z JEDNOU KAMOSKOU,AKO DETOM NAKUPIME JOGURTY ATD.LEBO SU CHUDACI...A ONA CHLASTALA PALENKU POMALY KAZDY TYZDEN...TAK NA TO MALI...
PROSTE JE TO HROZNE AKO SA NIEKTORY LUDIA VEDIA ZMENIT...
***KAZDY MAME CHYBY,ALE ODTIAL POTIAL SI MYSLIM,A JEDEN DRUHEHO BY SME MALI RESPEKTOVAT***
VED ZIVOT JE TAK KRATKY,NEVIEME KEDY, CO SA MOZE STAT...PRECO SI HO TAK ZNEPRIJEMNOVAT...
no a tak som rozmyslala,preco to urobila,tak jedine vysvetlenie je,ze sa hodne zmenila,preto lebo zistila,ze falosni ludia sa maju dnesnej dobe lepsie a este k tomu sestra ju v tom podporuje.../lebo kym sestra bola mala,tak sme mali kamaratstvo ok v poriadku/
no ja som si povedala,ze sa do nich viac miesat nebudem,aby nakoniec nepovedala,ze ju huckam proti sestre,ked uz to davno nepovedala...vsetko je mozne...
***A NAJVIAC MA UDIVUJE,AKO MOZU LUDIA VERIT VSETKEMU,CO POCUJU***/TIEZ POCUJEM VSELIJAKE DRBY,ALE KEBY SOM NA NICH DALA,TAK SVOJU HLAVU MOZEM ODREZAT A HODIT PSU/
tak to je fakt sila...nemaju svoj vlastny rozum-NAZOR...nevedia si vytvorit sami nazor...daju na obycajne drby...
a co mi je uplne na SMIECH...ked moja suseda,zacuje nejake slova a uz si posklada skladacku a uz to jede.../mam presne overene,ze je to pravda,par krat sa mi to potvrdilo/
ja mam este dost SILNY HLAS a ona si mysli,ze ja stale len kricim...
a nemusim hovorit ako to je v panelaku...
ale aj tak vsetko doslova nepocut...
co dobreho bude zo zemiakov?
DD
tak tou firmou si mi pripomenula firmu,kde som ja robila...
nechce sa mi moc rozpisovat,tak len tak zhruba,ked som tam nastupila,jeden clovek odchadzal od nich,lebo sa nepohodli/ale urobil im tam vela veci/
a ked odisiel zvolali kolektiv a nakydali na neho tolko spiny...
ja som si myslela svoje...ale ked sa mi nieco nepacilo,stale som im hned povedala,ziadne poza chrbat atd./ako niekto/
tak som od nich na chvilu odisla a ked zalozili novu firmu,tak ma tam volali zasa,respektive majitel firmi ma volal naspat...cez mojho otca/stretli sa v krcme/ze som dobra robotnicka atd.VTEDY ESTE SOM BOLA UPLNE ZDRAVA,NIC MA NEBOLELO...PARADA...
tak som tam sla,ale s kamoskou,a to som nemala robit...kamosku nezobrali,mna ano...ale ako sa chovali tak nic moc...
napr.dali mi opravi,ktore neboli moje,lebo som vtedy marodovala zo synom,a ja som musela robit opravy/za inych/nic som nezarobila a ty co narobili skody-chyby...si robili dalsiu robotu a zarabali...
ozvala som sa...a bolo zle....
no skratim to...chcela som odist prec od nich,NECHCELI MA PUSTIT...ALE NA DRUHU STRANU MI STALE HOVORILI AKA SOM ZLA ROBOTNICKA...ZAUJIMAVE...
tak mi jedna poradila,ze mam ist za pravnickou,ze mi pomoze z VYPOVEDOU...
po case som sa odstahovala prec...no a oni kedze mali moj ROZVOD.LIST zenuzili toho...
dali ho citat aj inym...
no a tak sa mi pomstili...len nevedeli,ze v rozv.liste je kazde jedno slovo klamstvo...
TAKZE TAK MI POSKODILI VO VELA VECIACH...
ALE OBCAS ROZMYSLAM,CO MI VOBEC PRESNE POSKODILO...
...ci to,ze som sa rozviedla...
...ci to,ze som si dala inzerat...
...ci to,ze ta f.rozniesla moj rozvd.list...
...alebo to, ze som vazne ochorela...
proste nechapem,cim som sa tak previnila...
***OSOBNE TO VIDIM LEN TAK,ZE JE TO CISTA ZAVIST,NIC INE***
tiez ti prajem krasny uz vecer...
tak RADANA U NAS UZ AJ PRSALO,TAK SOM NEMOHLA STARTOVAT:0))))
inak uz dzem je navareny...este chlieb potrebujem upiect...cesto mi kysne...
fakt sme takto pili caj...a nic nam nebolo,ale kazdy kto nas videl tak sa nam cudoval...
sak si das pampersku..VZDY PRIPRAVENA...
tiez som niekedy hravala futbal s detmi...
prijemny den Vam prajem kocky :)
uf..tak mam chvilu cas, Betka spi, mala by som ist riady umyt a naskriabat zemiaky, ale uz som si na chvilu sadla, ze aspon Vam tu nakuknem :).
Maria - to ma mrzi, ze Vam takto robia zle s vyplatou..ale co je smutne, tak v dnesnej dobe sa s takymi "dobrakmi" ozaj asi roztrhlo vrece..moj ocino, ked koncil v predchadzajucej praci, tak jeho sef a dobry kamarat mu sluboval, ze ked si niekto bude na mojho otca pytat referencie, tak ze mu da vyborne, ze aby sa nebal..a potom si dal ziadost o pracu do jednej firmy, kde teraz robi, ale na lepsiu poziciu..a ho odmietli, zobrali ineho, ktory dokonca ani potrebnu kvalifikaciu na to nemal a zdaleka, co musel chodit do prace sluzobnym autom(pritom moj ocino na to kvalifikaciu mal a tu firmu mame kusok od domu, chodi tam peso do prace..).no a az po tusim 2rokoch, co tam robi, na tej nizsej pozicii, tak sa dopocul medzi recou, ze ked si dal ziadost o tu vyssiu poziciu, tak ze u toho jeho predchadzajuceho sefa si pytali telefonicky referencie a ze ten na neho riadne nakydal..a pritom ten byvaly sef na to nemal dovod, ved sa s mojim ocinom dlhe roky poznaju, dokonca ked zacinal ten jeho byvaly sef s firmou, tak ocino tam u neho pracoval, pozna jeho uplne zaciatky..len potom uz neviem preco odisiel pracovat inam, no a potom sa tam k tomu kamaratovi zasa vratil, ho ten kamarat prehovoril, ze aby sa k nemu vratil, aj tam bol zas 11rokov..lenze to asi tak, ked mu ocino tiez pravdu do oci povedal, ako dobry kamarat a nepchal sa mu s prepacenim do zadku..za dobrotu(a uprimnost) na zobrotu, ako sa hovori..a s tymi "kamratkami" mam aj ja bohate skusenosti..tiez je v dedine, odkial pochadzam par takych, co sa mi do oci usmievaju a za chrbtom ktovie co rozpravaju(ked som chodila este na strednu, tak sme mali taky maly mladeznicky spevacky zbor v dedine..resp.zacali sme este ako deti, take 10-12-rocne asi a potom ked sme trocha podrastli, tak sme "nahradili" predchadzajuci mladeznicky zbor, lebo tam uz bolo vela bab povydavanych alebo poodchadzali prec..a ked som zo zboru odchadzala s tym, ze idem na VS a ze neviem, ako mi bude vychadzat cas - ci budem moct chodievat na skusky zboru, alebo nie, tak som povedala, ze koncim..a mi vtedy jedna baba povedala rovno do oci:"vsak co, ty nam chybat nebudes..horsie bude, ked odide X s Y" - to pomenovala menom dve baby, ale nebudem tu tie mena pisat..ja som vtedy skoro odpadla, ked mi to ta dotycna povedala..tak som si povedala, ze uz ani keby ma prosili, ze nepojdem uz s nimi spievat..a tak sa aj stalo, po nejakom case sa ma ta baba, co mi to povedala, pytala, ze preco nechodim spievat, ze ved ja pekne spievam, ze preco uz s nimi nechodim spievat..tak som jej len povedala, ze nevychadza mi casovo chodit na skusky zboru, tak ze preto nechodim..aj mi potom este hovorila, ze vsak ja tie pesnicky co spievaju poznam a ze aby som chodila, ale uz som jej len povedala, ze nie..a odvtedy sa ani tie ostatne baby so mnou nebavia..resp.pozdravit ma pozdravia, ale to je vsetko..a tie baby X a Y v tej pretvarke asi bezkonkurencne vedu.aj ked, priznavam,ze mozno im nepravom ublizujem, ale bohuzial mam ten pocit, ze skor je moja mienka o nich spravna..)takze mam v dedine, odkial pochadzam asi tak 3 kamaratky..co uz no..stava sa to bohuzial..
zelam Vam krasny zvysok dnesneho poobedia..majte sa krasne! :)
:-DDD MARIA-keby som si do teplej kavy priliala studenu vodu,to by sme zrejme moc nepokecali.Asi by som celu dobu tvojej navstevy presedela na zachode :-DDD Este som to teda neskusala,tak neviem :-DDD
Malemu sa vonku pacilo,kopali si s manzelom dost dlho.Boli sme na skolskom ihrisku,tak si kopali do brany.Potom sme skocili na capaka,za cas,co sme tam posedeli vypil dve pol litrove kofoly a bolo :-DDD