Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
fakt s tymi zvieratami je niekedy lepsia zabava ako s ludmi...
spominam si aj na kocicky ked sme mali-5
...kazda kocka bola ina povahovo...
Poucil sa na vlastnej chybe.Je to zaujimave,ze aj u zvierat to tak funguje.
a este ohna sa velmi boji,ma pred nim respekt...ked bol maly,este ked sme byv.v rod.dome...sme opekali a on ako maly hlupacik nufakom chcel nieco robit v pahrebe,upozornenie nepomohlo....SPALIL SA...a odvtedy uz len z dialky pozoroval nas- ked sme opekali...k ohnu sme ho uz nedostaliani heverom- a to ma dodnes...
:-DDDD Ze jasne ze s dierkami nieee :-DDDD No to aj nas Dzeky,staci,ze polievam na balkone kvety a capne mi voda aj na dlazbu,uz je v nej :-DD A ani dohovarania neplatia :-DDD
:0)))jasne,ze bez dierok,sak skus naliat z dierkami,co sa stane:0)))
je to asi individualne u kazdeho zvierata...
ale do potoka a kaluze sa rad vyvali...
raz sme sli na prechadzku a bola tam taka spinava kaluz,tak som mu pohrozila no no no
posluchol...ale naspat ked sme sli...tak ziadne no no no nepomohlo...vyvalal sa tam...:0))))
takze on sa neboji vyslovene vody,ale neviem ,preco kupania sa tak boji,sak kupeme ho opatrne,davame pozor,aby sa mu sampon nedostal do oci atd.
tak to nechapem...ale tak kazdy ma rad nieco ine,ci je to zviera ci clovek...
Hahaha,aj to je jedna z moznosti,ze kasle na vas. :-DDD
...asi ano...:0))))chce ukazat,aky je hrdina,alebo kasle na nas:0))))
...alebo porozumel tomu,ked som mu povedala,ze nesmie mi sadat na nohy,lebo som alergicka na jeho chlupy...len co si ku mne sadne...hned mam problem...myslim,ze fakt pochopil a teraz uz ked ide ku mne tak len sadne si k noham...mudry to pes...
u nas tu papriku nechce nikto...
oprava-Nasmu
Namu Dzekovi staci napustit vodu do takej velkej vanicky,co je ako velky kos na pradlo,ale nedierkovany a uz je vo vode.On s kupanim naozaj problem nema.A v lete ho zvyknem brat na zahradu okupat,tam je voda nahriata v hadici,tak ho jednym vrzom aj okupeme. :-DDD On ma vodu velmi rad a pozna tu svoju vanicku,ze tu pouzivame ne jeho kupanie,tak ju staci vytiahnut z kumbalu a uz je v nej.Ani dohovarat mu netreba :-DD
Hahaha,asi vam chce ukazat,aky je strazca a ze vynucha hocijaku divu svinku. :-DDD