Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

...tak jo...ja idem na ten dzem...
sak neni problem do teplej kavy vody priliat studenej,my sme to niekedy tak robievali s ex do horuceho caju sme prilievali studenu vodu,aby sa dal hned pit...
takze sa nemusis nahlit...s tou kavou...
a ako sa LUKASOVI pacil futbal?bol spokojny?

[zruseny12]

...nie...posielali z ineho na iny...
ale RADANA...TOTO PRE NICH NIE JE OSPRAVEDLNENIE,LEBO TO ***NIE JE PO 1X***
TO JE PRI KAZDEJ VYPALE POMALY...
my ich musime upozornovat na ***VYPLATU***
A STALE SI NAJDU POTOM NEJAKU PODLA MNA DETINSKU VYHOVORKU***
TYM SA U MNA LEN STRAPNUJU...ale oni si myslia aky su silny,ked MOZU TAKTO S NAMI MANIPULOVAT...

...tak urcite nieco poriesime,aj sme uz zacali riesit,len nebudm to tu vypisovat/nie koli tebe/uz som to tu pisala...

tak dobre,nastartujem***faro***
len potrebujem urobit dzem...

radana

Zle som napisala-podla mna stacilo,vsak nemusime jest tri dni len kel vkuse.Ale oni ze mi davaju do konca tyzdna este jeden pokus :-DDDDDD

radana

Inac Maria,varim kelik,tak mas druhy opravny pokus na kostovku.Nastartuj metlu a pod ho k nam.Mame aj velmi dobry melon,mnam,ponukneme ta :-DDD A aj ta studena kava bude.Tak nastartuj motory na metle a pod ho k nam.
Maly sa velmi tesi na kelik.Nasi ho maju velmi radi a minule som mala len taku malu hlavicku,tak uz ked si minule nakladali,tak omrdzali ustami,ze-to co si tak malo navarila.. :-D Ale pre nas piatich to v pohode stacilo na obed.

radana

A velmi dobra vec je aj internetbanking.Ked davas prikaz v banke,platis za to,ale ked to robis cez internet,je to zadara a mas tam pristup hoci kedy,nielen ked je otvorena banka..

radana

Maria,ved vyuzite sluzbu v banke,ze ked mate pohyb s peniazmi na ucte,tak ti dojde sms-ka.My to tak mame a je to fajn.Je to dobre aj kvoli tomu,ze vies,keby ti niekto bielil ucet.Sice neviem,co by vybielili na nasom,ale aspon vieme,kde a kedy idu peniaze..

radana

Maria a posielali z uctu z tej istej banky tiez do tej istej?Myslim teraz napr.z Tatrabanky do Tatrabanky.Lebo ked to posielali z inej banky,tak prevod nie je okamzity,ale trva do troch dni..

[zruseny12]

presne tak ako pises...
ja napr.i ked doma poviem nieco,ale deti som ***viedla a vediem*** stale k tomu,aby si ludi vazili atd.a k tym, co su drzi,nech sa ***neozyvaju a obchadzaju ich na sto hony***ak sa to da...
lebo dnesnej dobe sa neoplati zaplietat sa s niekym...
teraz i ked len sa branis,je zle...
ja napr.cloveka, ktory mi nieco urobi, poviem mu svoje,co si myslim a vymazem zo svojho zivota...A TEN CLOVEK,MA UZ VIAC NEZAUJIMA...
ALE ON MA POTREBU SA MI MSTIT...ZA TO,ZE SOM MU NIECO POVEDALA...
ALE,ZE TO ZACAL ON,TO UZ NA TO NEMYSLI...
skoda reci...co dnes varis na obed?