Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

Aj my platime plyn cez ucet-PLYNKASO a elektrika nam chodi odjakziva zvlast.Takze na inkasnom listku mam len inkaso.
Maria,ale nestresuj sa,lebo prave o to tvojmu okoliu ide.Tak im nerob radost.

[zruseny12]

...stale sme sa snazili nejak platit a nikdy sme namali problem so spaltkami atd.az teraz...
brali sme na spaltky este ked sme byvali prec na zapad.slov.
a vsetko vzdy sme mali poplatene...

[zruseny12]

...ja to urobim tak,ze pojdem na postu...inkasny listok si dam rozdelit na elektriku,plyn a inkaso...
a elektriku a plyn zaplatim...su to mensie polozky a inkaso az nam daju stale vyplatu...
len najviac ma stvu tie spaltky na pozicky,lebo uz nam nedaju pozicku...tak nam to teraz pokafrali...oni do toho...

[zruseny12]

no a este aby som bola uplna,viem,ze na mna chystali nejaky podraz...zamestnavatel zo zenou jeho,lebo...
stalo sa raz,ze druh odisiel do prace a ani pol hodiny po tom...mi volal jeho zamestnvatel,ze si mam prist pre vyplatu k nim,lebo ze vraj ***ho bolia nohy a nema auto***to bola od neho narazka na mna,lebo vtedy ma velmi boleli nohy no a to sa tu kolovalo po meste...ja som nemohla ani stat poriadne atd.
/inak mi stale vozil vyplatu pred panelak,prezvonil dal vyplatu a kazdy sme sli svojou cestou/
no a vtedy som sla k nim,dali mi vyplatu,na ***OBALKU Z VUB-CKY SOM SA PODPISALA ZE SOM PREVZALA VYPLATU A SLA SOM PREC***/AZIADNA VYPLATNA PASKA,ALEBO NEJAKA LISTINA VYPLATNA -OBALKA Z BANKY.../ako sa spravne ma robit/
/mam ju aj odlozenu/

no a ked som vysla od nich,tak som rozmyslala,ze je nejaka vysoka vyplata...oni mi dali o 5000sk naviac a cakali,ci sa ***ozvem***no nevyslo im to,ja som hned volala druhovi,lebo jemu mali dat 5000sk a mne o tych 5000sk menej...
no a potom som volala jeho zamestnavatelovi o tom,a on na to...ja som zabudol,ze som dal 5000sk vasmu manzelovi...ale ja nie som taka sprosta...vyslovene som videla ako sa so mnou zahravali...
TAK ODVTEDY SOM POVEDALA DRUHOVI,NECH VYPLATU DAVAJU NA UCET,ZE JA PRE NU CHODDIT NEBUDEM...AJ S TYM BOL PROBLEM ZO ZACIATKU A TAKTO SA STALE S NAMI ZAHRAVAJU...
NO A ESTE JA DO TOHO MOJE ZDRAVIE...

radana

Maria,to je v pohode,aj ja mavam niekedy tazke chvilky.S tym zaplatenim inkasa sekom som to myslela tak,ze sekom to mozes zaplatit aj na zaciatku dalsieho mesiaca,ked uz peniazky budete mat.

[zruseny12]

napr.rano ma strasne bolela hlava,uz som pisala preco atd.teraz momentalne ma neboli a snazim sa to brat v pohode,i ked je problem,lebo ja aj tak s tym nic nenarobim-teraz momentalne...a uvidim,co bude dalej...
uz som zacala aj nieco robit,ale nechcem to tu pisat/nie koli tebe/ale viem,ze tu su aj ludia od nas,tak koli tomu...nechcem sa unahlit v niektorych veciach...

[zruseny12]

RADANA
velmi pekne ti dakujem za rady,ale ja nemozem zaplatit inkaso,ked nemam ani korunu,lebo teraz bol dost dlho druh doma,koli krize...takze sme len tak latali,dokonca sme si aj pozicali...
a este k tomu,ja sa mam liecit a mam jest len zdrave jedla...
ak ti mam pravdu povedat,to je vsetko tu jedna banda,byvame v malom mestecku,a myslim si,ze zena toho podnikatela je pospajana prave s tymi, co mne nepraju/a to su aj teraz co zobrali byty-bytove druzstvo,alebo ako sa to vola A DOVERNICKA JE MOJA SUSEDA,KTORA MI UZ ROKY ROBY ZLE,SAK SOM UZ O NEJ TU AJ PISALA/...PROSTE MAM SMOLU...
inak to su prave ty neprajnici,si myslim,co by boli aj mojho brata rozviedli zo zenou...
ked sa zobrali,tak svagrina si zacala zariadovat kuchynu a zariadila si ju pomaly u nasich za 150 000sk.../ked to neprehanam,ale viem ze urcite ich nad 100 000sk vysla/ja som byvala 450-490km prec,ale zavistlivky zacali tahat do toho aj mna,svagrinu atd.
proste je to take zamotane...no a ked som sa pristahovala ja tu na vych.a videla som ,co sa deje,tak jasne,ze som nebola ticho,nie som s tych...
no a teraz sa pustili do mojej rodiny...
neviem kolko rokov dozadu,by sme boli spolu skoncili s druhom,lebo co nam robili...bolo to hrozne...a v tej dobe ma vsetko to ***DORAZILO***
stress a vycerpanie zo vsetkeho,na vsetko som bola sama...no deti mi pomahali...
druh vtedy pracoval za ineho cloveka,bolo dobre a klud,ale tak ho jeden hajzlik stiahol na zivnost...
akurat narobil dlhy viac nic/on je dobry-vyborny robotnik-druh-ale nema na zivnost,lebo on ked sa postavi ku stroju nevie kedy dost/
prosila som ho nehc to nerobi,tak nie...
no a potom nam odporucal jeden clovek z rodiny toho terajsieho zamestnavatela...
no,lenze keby ja som bola vedela,co bude...
ja som tych ludi nepoznala,ani dodnes jeho zenu by som nespoznala,keby som ju stretla na ulici/videla som ju len raz/
no a ako som ti pisala...kym boli dvaja spolocnici slo to...
nechce sa mi rozpisovat,dufam,ze si pochopila vsetko co som napisala,predtym,lebo je to tak zlozite...
ako som pisala,jedina moznost je aby odisiel od neho...ine riesenie nevidim...
prepac,ze tu tak sa vylievam a kazim ti den,ale fakt uz som to potrebovala dat zo seba von,lebo ma to stve,ze clovek nikomu nic nerobi a stale sa do cloveka niekto navaza...
***A POTOM MAM MAT KLUD A LIECIT SA***
VED MNE KED NEZABIJE KAZEIN,TAK MA ZABIJE STRESS A TY LUDIA...ESTE ,ZE HO VIEM TERAZ UZ OVLADAT-TEN STRESS MYSLIM...
LEN NA JAK DLHO...PREPAC ESTE RAZ...

radana

Maria,inac s tymto zamestnavatelom,ze neplati nacas vyplaty... sme mali aj my jeden cas taky problem.Ale to bolo este pred dobrymi 13-14timi rokmi.To bol muz zamestnany v jednej firme na vychode a to bolo to iste-nechali nas aj 3 mesiace bez vyplaty.Este ze sme mali z coho aspon zit,ze som bola na materskej.No a potom sa manzel rozhodol,ze da vypoved a pojde inde a uz ked chcel ist,tak tam za nimi dosli,ze sa bude MENO firmy menit a ze nech podpisu akoze vypoved s touto firmou a hned pracovnu zmluvu na tu novu firmu s novym menom.Tak hned volal co a ako,tak sme sa dohodli,ze jednoducho sa necha od nich prepustit a pracovnu zmluvu novu uz nepodpise.A tak mu museli zaplatit este aj odstupne,co sa im ale vobec nepacilo.Sice mu odstupne vyplacali po ciastkach aj pol roka,ale vyplatili.A potom,co sme sa podozvedali,ti,co ho nenasledovali,tak s nimi pekne vybabrali,lebo v novej zmluve bola pravdaze ze 3-mesacna skusobna doba a ich vsetkych poprepustali bez koruny.

radana

A viem,ze aj nas sused teraz,jak nam prerabali cinziak,davali nam nove dvere uz so schrankami a stare schranky zo stien zhadzovali a sa stazoval,ze mu nehodila inkasny listok a pri tom sa dusovala,ze ona to vsetko nechala na kopke vo vchode.este ze som si ju vtedy vystriehla a sla som dole pre nasu postu,lebo kto vie kde by bol zase nas inkasny listok.