Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
U nas to ma muz rad,on to zje,ale my tu papriku nemusime.
...tak to si pis,ze sa s nim aj rozpravame...:0)))
bez toho to ani nejde...sak to poznas,co ti tu budem pisat...
len on ked ho zoberiem,tak beha kade tade...za vsetkym moznym,len nie je pri nas...
predtym to robil tak,ze ked sme niekde sli na prechadzku...len cakal kedy si sadneme a uz bol pri mne na rukach a rozvaloval sa...teraz beha a stale nieco hrabe a cucha...:0))))
tiez som to tak robila,lae potom tu papriku nikto nechcel jest,tak som to zacala robit tak...sak skoda je vyhadzovat...i ked bola doma pestovana...a teraz kupujeme...
to by boli zb.vyhodene peniaze...
Hahaha,tak ho na to po ceste priprav,porozpravaj sa s nim. :-DDD Urcite bude mat zasa radost :-DDD
:0))))
tak to si pis,ze je vdacny:0))))
sak pockaj za chvilu ho budeme zasa kupat...
Ja som papriku nerozvarala,len som ju supla vycistenu dnu do zavareninoveho pohara a potom,ked som robila plnenu papriku,tak som ju normalne naplnila tou zmesou-pomlete maso,ryza,korenie,vajco...
Tak urcite ze by ta Rexo ochranil.Ved je ti urcite vdacny za to okupanie minule :-DDDDD Ale tak hygiena je hygiena :-DDD
a ked som robila na plnenu papriku-stavu do skleniciek...tak som to robievala tak,ze aj papriku som rozvarila spolu s paradajkami-prepasirovala a tak som to zavarila a davala do omacky...
ano,prsalo,ale nie nejak vela...
ja by som chcela tiez kupit paradajky a urobit s nich pretlak....no pretlak...len ich rozvarim,prepasirujem a zavarim do skleniciek...na polievku,macanku a omacku atd.
REXO BY IM DAL:0)))) KEBY SA NA MNA VRHLI...VED JE POLOVNICKY NA POL...
Takze budes mat so sebou aj strazcu-Rexa.To je dobre,aspon sa nemusis tak bat nejakych diviakov. :-DD
U vas vcera prsalo?U nas vobec.Museli sme ist poobede poliat travicku na zahrade a pooberat rajciny.Mame ich velmi vela,tak este v nedelu nejake dooberam a urobim z nich do zavareninovych flias stavu na plnenu papriku.Len musim este niekde vyhrabat recept,lebo by som chcela urobit taku jak pred 3 rokmi a este som do kazdej flase davala aj dve papriky vycistene.Bolo to velmi dobre. :-D