Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

RADANA
neni vyrieseny,peniaze nemame,ze vraj ich dali na ucet predvcerom...ale dnes som bola a peniaze nikde...takze nieco som vybavila na odklad...a nieco bude zaplatene ani neviem kedy...
...inak vcera ked mi volala pani,ze nemame poplatene,tak sa cudovala,ze co sa stalo,ze mi sme stale platili atd.a odrazu...tak som jej vysvetlila,ze nemame vyplatu atd.
kaslem na to...mam len jedno zdravie...
no a inkasny listok,ze sa neda uz rozdelit,mi povedala veduca na poste...

:0))))asi tak,vedia,ze pijem kavu...

radana

Ano,zamienat si demokraciu s drzostou je v dnesnej dobe naozaj casty jav.A zial bohu toto praktizuju uz male deti.Nedajboze sa ich opytat,co ich vedie k tomu,ze nicia napr.lavicku,tak ta poslu kade lahsie..To prebrali z tejto uponahlanej doby od svojich rodicov.Ked doma pocuvaju,ako rodicia nadavaju na ucitelku v skole,tak sa potom ani nedivim,ked take decko v skole na tu ucitelku potom dvihne ruku... :-( Ved to ma nepriamo priklepnute z postoju svojho rodica..

radana

MARIA-to som velmi rada,ze je tento problem vyrieseny.takze do konca mesiaca mozes este vsetko v pohode poplatit :-D

Maria-ze tebou sa asi otacaju preto,ze si hovoria-ta pani urcite pije studenu kavu,preto je taka pekna :-DD Ved nevies,ako to je v tej reklame?Ze-tie saty su urcite vyprane v perwole,preto su take biele a tiez sa za nou tak otacaju :-DDD Alebo nebodaj nosis aj ty nieco vyprane v perwole?Ze sa tak za tebou otacaju? :-DDD

[zruseny12]

este k tej dnesnej dobe
NIEKTO SA DNESNEJ DOBE***NEVIE POMESTIT DO KOZE***A ZAMIENA SI ***DEMOKRACIU Z DRZOSTOU***

niekedy vela ludi cusalo,nevedeli otvorit usta-nie ,ze by sa bali...
a teraz si ty ludia- najviac tie usta otvaraju.../ale teraz nenarazam na druhovho zamestnavatela,lebo ja som ho vobec nepoznala,ani som nevedela, ze existuje,ale byva v dedine,kde poznam strasne vela ludi a aj mala som tam kamosky-perfektne-ale odrazu sa nejak pootacali-zaujimave.../
kym som bola vydata a mala som ***VYSOKO POSTAVENU***SVOKRU TAK BOLI TAKE MILE ATD.SKY ALPIZMUS -PROVOZOVALI...A TERAZ ODRAZU AKA TO ZMENA...
JE MI Z NICH NA ZVRACANIE...

[zruseny12]

AHOJTE
RADANA je mi celkom fajn,len zasa kosti a krize bolia...
tak oni sa zo mnou asi ***ZAHRAVAJU***lebo druhovi na ucet dali peniaze...
co na to dodat...

DD pssssss,ze vraj otacali...:0))))
za mnou sa tiez otacaju...LEN NEVIEM PRECO,CI PRETO, ZE SOM TAKA PEKNA,ALEBO OPACNE ,ZE ICH ZAUJMEM AKA SOM SKAREDA...:0)))))

radana

AHOJTE.
Dd,som rada,ze si sa ozvala,uz som myslela,ze po tebe vyhlasime patranie vo FEDERALNEJ KRIMINALNEJ USTREDNI :-)
To ako,ze si Mariu tromfla s tou minisuknou?Ked sa za vami obzerali chalani,tak naozaj nepotrebujes pit tu studenu kavu.No my s Mariou sme uz poctom rokov o level vyssie,tak nam sa ta kava sikne.

Maria-ty ako sa mas?Uz je dnes lepsie?Uz sa ten problem vyriesil?Ked s vami robia taketo sachy,tak im pohroz,ze tym porusuju zakon,ze na nich zavolas nejaky inspektorat prace,alebo co.Ved to nie je mozne,aby takto s ludmi narabali.Aj vy potrebujete z niecoho zit a potrebujete poplatit poplatky. :-(((

dd

ahojte..ja len na skok, lebo uz je kopa hodin..
nemam vcil akosi vobec casu sem ani nakuknut :(..v pondelok vecer sme sa dotrepali na byt, v utorok som varila doobeda, snazila sa nejake veci pospratovat a s Betkou vonku sme boli..dneska som prala, potom nas prisla pozriet novopecena svagrinka, Betkina krstna a som s nou troska vyrazila do obchodov..lebo nemam s kym ist a aj ona uz o 2tyzdne odchadza do BA za manzelom a zacne jej tiez skola, takze uz ani nebude kedy..no a este ma caka tento tyzden prezliect periny asi, poprat ostatne pradlo, zehlit, s Betkou na ihrisko chodit...a tiez varit..takze je toho akosi dost..
Maria - ved ja viem, ze srandujes, neboj sa :)..len s tou suknou som Ta dnes asi tromfla :D..som si tu mini obliekla do obchodov a pokukovali tam po nas mladi chalani :D..ale tak tiez nenosim sukne nejak casto..tak ako Radana najradsej sportovo, pohodlne..ale ked sa manzel vyoblieka do kosele a nohavic, nemozem pri nom svietit v kratasoch alebo rifliach..
Radana - s tou svokrou:neviem, ci sa nam tu hrabe vo veciach, ci nie..ale co viem urcite je, ze ma kluce od tohto bytu a nehanbi sa sem s nimi vtrhnut bars kedy, vsak som tu uz pisala, ze niekedy ani neda vediet, ze pride, alebo ze zavola ze pride a uz je skoro pred dverami a sama si otvori svojimi klucmi..takze zjavne jej to problem nerobi..sice ked sme doma, tak nam nejde do tej "nasej" izby, ale ktovie, co sa robi, ked sem pride a my nie sme doma..mame na izbovych dverach zamok,dala by sa izba zamknut, ale zatial to nejak nepraktizujeme..no ak by som zistila, ze sa nam tam hrabe, ked nie sme doma, tak by som jej to pekne vytmavila a izba by sa zamykala..no a v ich dome, co ma manzel izbu, tak tam viem isto, ze sa nam hrabala minimalne raz po skrinkach..ja sa jej v izbe nehrabem, jednak ze nemozem, lebo ju ma zamknutu, ale aj preto, ze na to nemam naturu..nedokazala by som sa jej tam prehrabovat vo veciach a snorit jej tam, proste sa mi to hnusi..no neviem, ci sa boji, ze by som sa jej tam hrabala a preto si to zamyka, alebo co..ale tak je to jej vec a jej problem..lenze keby ju nechala otvorenu, tak jej ju aspon povysavame, aj by som na nej okno umyla..takto jej to tam vsetko zapada prachom..no co uz..
tak sa zatial teda majte krasne, zelam Vam prijemne a pokojne dni, Maria, Radana, aj Vasim rodinam!

radana

Maria,v dnesnej dobe je to zial bohu tak :-(
Veru,radsej si to rozloz ,ze zvlast inkaso,zvlast plyn a aj elektriku,ked mate s tym zamestnavatelom taky problem :-(

[zruseny12]

ja som to mala tak,ale len prednedavnom som to dala na jeden listok,a teraz zasa budem menit...keby clovek to vedel...
RADANA viem,ze im o to ide...preto sa snazim byt kludna,lebo len mne to skodi...
len jednu vec nechapem,ako moze niekto sa smiat z choreho cloveka,ked jeho decko operovali na hlavu.../tiez vazna vec/
/zamestnavatela dcera,ze bola operovana na hlavu,sam nam to hovoril na zaciatku,ked druh k nemu nastupoval/
na chvilu sa odmlcim...