Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

Ahoj Maria.
Ako bolo? My sme sa zabavili,poprechadzali,zahrali a potom isli na calaka.Ale my pijeme vylucne capaka kofolkoveho.Ziadne pivo,bleee,to nemame radi. :-DDD

[zruseny12]

:0)))))
to si pis,ze ano...a jemu potom menej ostane...

tak budem koncim RADANA,dnes som ani nepocitala,ze pojdem na PC...ale tak stalo sa...idem asi ukuchtit obed...pockam na dceru a ked nepride za hodinu tak idem sama...a uz je tu...tak sa maj krasne...ahoj

radana

Maria,na chvilku sa odmlcim,zbehnem s malym do mesta.Ak by si medzi tym isla na tu bazu,tak davaj pozor aj na seba a aj na Rexa :-DDD Ahojte zatial.

radana

My sme sa tu na jednom vzdy dobre bavili.Majitelia mali velky pozemok a pes sa isiel odtrhnut,ked isiel niekto okolo,tak popri celom plte stekal a vrcal.. Tolko stekal a stekal az dosiel ku branke,ktora bola otvorena a pes ked to zistil,tak zdrhol,len sa za nim zaprasilo :-DDD

[zruseny12]

:0))))asi citi,ze to nie je dobra pani,ze z vas prisla tahat peniaze a jemu ostane menej na dobrotky:0))))

presne ako pises,jedna bola pritulna,druha utekala ked zocila cloveka,niektora stale niekde lozila,nebola doma az ked sa trebalo najest tak prisla...atd.

[zruseny12]

no,pes ma VELMI DOBRU PAMAT...
on si vela veci pamata a dlho...ty mu ublizis ako stenatu,na to zabudnes,ale on ti to vrati aj po par rokov a ty ani nebudes vediet,ze je to pomsta...
nepisem,ze su pomstychtivi,ale ze vraj takto to funguje u psov...
aj mame jednu prihodu,ale nie my osobne, ale moja teta rozpravala o svojom psovi...
ze mu niekto ublizil za stanata,a ked pes vyrastol tak ho pokusal,a ze stale ked ten clovek isiel okolo ich brany pes sa dobre nepotrhal,ked ho citil...
no a raz nebol priviazany tak dostal,co proto...ten clovek od psa...

radana

To ano,ten nas je taky,ze ked k nam niekto pride,niekoho si oblubi a chodi za nim ako chvost a na niekoho normalne syci a ani sa k nemu nepriblizi.Jedna pani,co k nam chodi odpisovat merace na radiatoroch,tak tu nema vobec v laske.Vtedy ho musim zavriet do kupelne.Neviem,co k nej citi.Ale s ostatnymi je to v pohode.Mozes ho na chleba natierat.