Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

ano,do skoly uz som aj prijata a skola zacina 10-teho septembra tusim...ale ako pises aj ja rozmyslam nad peniazmi,lebo kto mi to bude platit?
je to len rok a chodi sa tusim 2x do tyzdna...
a rozmyslam,ci to bude dobry krok,lebo to by som praxovala v nemocnici a aj chcela som robit v nemocnici/ale to som este netusila,ze co ma caka cez prazdniny-ked mam oslabenu imunitu,este ten kliest...nerada by som este nieco viac chytila/
tak som si to rozmyslela a nikam neidem...
a nemam istotu,ci vobec pracu potom dostanem v nemocnici...
vsetko take na dva...veci...

radana

Inac Maria aj ja sa s touto myslienkou uz dlhsie zahravam.Len mna v tom brzdia dve veci-po prve-prasule a po druhe-nemam kam dat maleho. :(

radana

MARIA-do skoly?Do akej?Ved ked mas cas a chut,preco nie.Len treba aj toho zdravicka,aby sa clovek vobec vedel do tej skoly dostat a nieto este v bolestiach ucit.Ale nie je to zly napad.

[zruseny12]

...vies na co som si spomenula ja RADANA?
ja som sa prihlasila do skoly...od septembra...ale rozmyslam,ze nikam nepojdem...

[zruseny12]

...jasne,ze strazil a my s neterami sme zberali...bylinky...
NEFAJCIM,NEPIJEM,NEHRESIM DO P... spadla mi cigareta DO PIVA...:0))))

inak chapem,ani mne nikto nechcel verit,ze nefajcim,ked ma ponukli s cigar.
u nas sa tiez nepije,nefajci/okrem syna/

radana

Teda Maria ty sa mas. :-DDD A Rexo strazil?Maria,my sme slusna rodinka-nepijeme alkohol a ani nefajcime cigarety..Sme odjakziva abstinenti,co bolo vela krat pre niektorych nepochopitelne,ale uz si okolie zvyklo :-DD

[zruseny12]

no tak to si mala hned povedat... ja som myslela PIVO...
... normalne sme sa mali...trochu nas aj pripieklo,nazberali sme aj nejake bylinky...
bolo fajn...stretla som aj spoluziaka po ceste...