Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

No my robime malemu obklad do izby a aj sme mu malovali a potom chceme este domalovat chodbu a druhu detsku izbu.Takze,ked mame pauza na kavicku,tak sem vzdy nakuknem a napisem par slov :-D

[zruseny12]

AHOJ
RADANA
ja sa nerozculujem,len mi to prislo tak smiesne,ako mi hovoril,jeho zamastnavatel tie veci.../lebo som mu napisala sms,ze uz mam toho dost,tam som spomenula aj BOHA...tak preto sa ma pytal na kostol,lebo asi podla neho,ked nechodim do kostola,tak nesmiem verit v BOHA...ASI PODLA NICH JE BOH LEN V KOSTOLE,MILOSRDNY ATD.LEN IM DAVA MILOST A ROZHRESENIE A MY OSTATNY SME SMETIE.../
***FAKT MA POBAVIL*** vyniesli nadomnou ortiel,ze nie som dobra zena pre druha...:0))))
...ze sedim doma,nemam co robit...a bla bla...
***A LEN VSETKO,CO MI POVEDAL,MA UTVRDILO V TOM,ZE SOM MALA PRAVDU VO VSETKOM***TOT VSO...

ano deti nasli,taka krasna,ale doma by som ju nechcela...
robim momentalne sirup,a kedze mam male hrnce musim po trosku cedit,prevarit,naliat do skleniciek...zasa precedit atd.
asi to budem robit do pol noci...:0))))

co ty porabas?jaj vlastne si uz spominala...

radana

Ahojte.
MARIA-ale to je zbytocne sa rozculovat.Ludia su vslijaki :-( Ja osobne do kostola nechodim a ani v tom nevidim nejaky zmysel.Teraz nechcem urazit tych,ktori do kostola chodia.Ale stacilo mi,ked mi jedna moja znama dost veriaca povedala-vies,najhorsi ludia sedia v prvom rade.Myslia si,ze ked urobia nejaky hriech a potom sa 100 krat pomodlia otce nas,tak ze tym je to vsetko zazehnane.Ale to tak nie je... Takze toto mi uplne stacilo.
Ale tak snad je to prislovie pravdive,ze BOZIE MLYNY MELU POMALY,ALE SPRAVODLIVO.
Maria nasli ste macicku?A co ste s nou urobili?

[zruseny12]

:0))))
a vies,co mi este povedal...takom tom zmysle...
***ZE KEBY MAL TAKU DOBRU ZENU,AKO MA ZAMESTNAVATELA***trufale...:0))))
takze oni rozhoduju,o tom ci som pre neho dobra zena ci nie...:0))))
A NA TIE VECI,CO BOLI ON SI ***nespomina***
sak aj na dnesny rozhovor bude spominat,len na to,na co bude chciet...
co k tomu dodat...

[zruseny12]

NECHCEM TERAZ URAZIT ZIADNEHO KRESTANA...LEBO ***CEST VINIMKY SU***
ale rozmyslala som,ze
LUDIA,KTORY CHODIA DO KOSTOLA...si myslia,ze hned pojdu do RAJA...ale zabudli na jednu vec...
a to tu,ze asi tazko pojdu do raja,lebo idu do kostola,vyspovedaju sa z HRIECHU,a tolko co vyjdu z kostola uz zasa robia ten isty hriech...TO AKO KEBY AJ PANA BOHA OBLBOVALI...robili si z neho dobry den...
ved stale dookola robit jeden HRIECH a potom cakat,ze mu to PAN BOH odpusti,TAK TO JE FAKT SILA...
TAKYTO LUDIA FAKT MAJU NIZKE MYSLENIE...A robia to len z jedneho dovodu,chcu byt dolezity a myslia si, ze su o nieco lepsi ked chodia do kostola...
nemam slov

[zruseny12]

...no RADANA presne ako som cakala...
mala som rozhovor,no rozhovor,skor ma tam presviedcal,aky je on poctivi atd.uz si nepamatal,na to co bolo...
a presne rozpraval veci,ktore som cakala...
...ze vraj nemam,co robit tak doma...bal bla
...ze on nema, co davat peniaze dopredu nikomu...
ale DOHODLI SA TAK- KED DRUH ODCHADZAL DO CZ,ZE MU DA 9000SK Z VYPLATY UZ SEPTEMBROVEJ,A KED TERAZ PRISLO NA LAMANIE CHLEBA TAK STIAHOL JU Z TEJ AUGUSTOVEJ...takze mu ostalo prd...
...ze su zo mnou problemi adt.

***PODLA MOJHO ONI SI PRCU ROBIA AJ S NEHO***
ASI NA NICH POSLEM JEHO MATKU A BUDE TO...
TAKZE MU DA VYPOVED...TAKTO POVEDAL...

...tak sa ma pytal,ci chodim do kostola.../smiesne,lebo este to ze niekto chodi do kostola,neznamena,ze je poctivak/

proste je to zb.o tom pisat a hovorit,len mi potvrdil,co som hovorila...koncim s tym.

PRAJEM KRASNY DEN...
ja budem varit a potom sa pustim do sirupu,vcera ked som bola na bazu,tak este stale nebola dozreta vsetka,tak som len povyberala...ale aj nejake vtaky ju ozobuju,takze uz dlho nevydrzi,ale ak sa bude dat,tak este pojdem na nu...

no a este jedna sprava,vcera ked som prisla domov,tak hadaj,co som nasla doma...KOCICU...:0))))

KRIZENA ASI OBYC.S PERSKOU...MALU,NASLI JU DCERA S KAMARATKAMI NIEKDE V PARKU...

[zruseny12]

AHOJTE-DOBRE RANO...
RADANA
tak ako vyspato?u nas je krasny den,svieti slniecko...
DD a ty co,kde sa tulas,zatulaj sa raz za cas aj na PC...
/ale inak ta chapem,ze nemas cas na PC,lebo ked mas malu dceru to je normalne,ze sa viac venujes dcere atd.a mas dost starosti.../