Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Praveze nie sme na prizemi,tam by som si byt nikdy nekupila.Hladali sme byt na prvom,maximalne druhom poschodi.Maleho som dost dlho vozila v bugynke..Podarilo sa nam kupit na prvom.Tam,kde mame teraz spalnu bola povodne ta komora a spajza,ale my sme odtial vyhodili priecku a spravili sme si tam spalnu a je tam aj okno.A preto zateploval podlahu,lebo priamo pod tou izbou je vchod.A aj preto som chcela byt na prvom,aby sme vzdy len vybehli hore par schodmi a zbehli a nemuseli pouzivat vytah.Maly sa ho predtym aj bal,ale teraz je to uz v pohode :-DD
...presne tak a este zijes v strachu ci to bude kvalita...
...tak ta podlaha je dobra vec,ked sta na prizemi...
ja by som zasa chcela kupit***TERMO NATER*** A NATRIET VONKAJSIE STENY,ABY NEUNIKALO TEPLO...
Presne to si hovorime aj my-kym robotnikovi vysvetlis,ako to chce,zatial si to spravis aj sam a poriadnejsie :-D
no tak to ti verim,ze altan vas vysiel dost,drevo je drahe...
mi tiez si vela veci robime sami...sak ja som davala do kuchyne obklad sama...aj ked som bola s ex ako 19-nast rocna uz som pokladala obklad v kuchyni v kupelni atd./A KED EX TO VIDEL TAK MI ZACAL POMAHAT,LEBO MU BOLO TRAPNE,ZE JA ROBIM TAKE VECI A ON NIE,ALE TAK MNE TO NEVADILO...MNA TO BAVIA TAKE VECI/a tiez som pedant...musi to byt ***TIP TOP**PRETO SA SNAZIM VELA VECI ROBIT SAMA,LEBO VIEM,ZE SI TO UROBIM TAK AKO JA CHCEM A BUDEM AJ SPOKOJNA...KED TO DORYPEM DORYPEM TO LEN JA...A NEMUSIM SA ZLOSTIT NAD ROBOTNIKMI...ALEBO SA BAT,ZE MI TO NEUROBIA PO MOJOM***
Naposledy co robil v byte-tak som ho naviedla,ze nech si zateplime podlahu v spalni,lebo ju mame nad vchodom a pokial nebol zatepleny cinziak,tak sa mi tam zdala dost studena podlaha.A tak sme kupili podlahovy polystyren,paropriepustnu zabranu,hranolceky,potom ten taky molitan v roliach,impregnovane dosky,plavajucu podlahu a uz jel. :-DD
My tu mame dost vela porobene a teraz skor stagnujeme,kvoli financiam.Tento rok sme dali vela do zahrady -robili sme tam pristresok a to nas vyslo cele cez 30000korun-hoblovane hranoly,palubovka,lexan na vrch,obkladove dosky,manzel tam priviedol aj elektriku,takze tam mame aj svetlo,aj zastrcky,ked si chceme uvarit cajik,alebo kavicku,aby sme to mali po ruke a potom sme robili este dalsi kus plota,tak aj to spapalo nejake korunky.Ale v byte mame viac menej vsetko porobene,lebo manzel vie vela veci urobit sam,len to robi trosku pomalsie,lebo je dost velky pedant,tak si dava na vsetkom zalezat.Vyhodili sme stare jadro a vymuroval priecky a tam mame rohovu vanu,geberit,umyvadlo a aj sprchovy kut kvoli malemu a potom mame este aj dalsie vecko zvlast.Jedine,co nam tam robil majster bolo natiahnut vodu a odtoky.Ostatne vsetko robil moj muz sam,vratane obkladu,dlazby.Mali sme velmi velku obyvacku,tak som ho naviedla na to,nech z nej tak nepravidelne ukrojime a vymuroval mi tam kumbal s velkymi zrkadlovymi zasuvackami.A je to aj prakticke,lebo ked chcem odstavit bicykel do kumbalu,prejdem len po chodbe po dlazbe a hned som v kumbale.A dlazba sa lahko utre.A ked k nam dojdu nejaki neznali,tak sa pytaju-a vy tu kolki byvate? :-DDD Lebo tam vidia v zrkadle vela ludi,ale az potom im dojde,ze su tam aj oni :-DDD
...jasne rozumiem,clovek stale odklada odklada...
ja som v prvom byte/ked som bola s ex/ mala uz vsetko porobene...a teraz tu- mam uz 41rokov,ale byt nie je este hotovi,ani neviem ci bude...
zacala som s nim nieco robit,tak som ochorela a uz je po praci...
aj u nas prsi...
Je to imitacia-hruska,taky bleducko hnedy,velmi pekny :-) Uz sma sa na to chystali davno,len sme cakali,kym zateplia zvonku,nebolo ani casu,bolo treba castejsie chodit na zahradu a na dnes hlasili dazd,tak sme sa do toho pustili. :-D
...tiez pijem momentalne kavu,nezvyknem dva denne,no ale to aby som bola este krajsia- som si dala este jednu...:0))))
a aky obklad robite?nejaky z dreva?neviem,ci si to uz pisala,nepostrehla som...