Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
no ano momentalne velky...a syn aj planuje ist...osamostatnit sa,ale kedy to neviem,lebo uz raz bol v podnajmu...
a bungalov sa mi tiez velmi paci,je to aj za chvilu postavene,ked clovek ma na to...
nepojdem krutit s kabelkou na E55?RADANA?:0))))
A velkostou nam byt vyhovuje,kazdy zo synov ma svoju detsku izbu a o to nam aj islo,my mame spalnu,no a obyvacka je spolocna.Kuchyna zas vyhradne moje kralovstvo :-DD A dalej mi zalezalo na tom aby bol balkon.Denno-denne minimalne raz periem,tak keby nebol balkon,neviem,kde by som vesala pradlo..
Ale ked vy ste len dve,druh chodieva mimi a syn je tiez prec,tak isto,ze je vam to aj vela..
Jeej Maria,to by som aj ja sla do rodinneho domu.Pozemok aj mame,este niekde pozhanat prasule na vystavbu.Predtym som chcela tak,ze keby moja mama bola ina,uz davno by sme byvali v dome.Stacilo by,aby nam umoznila na rok u nich byvat,predali by sme za nejake 2 melony byt a postavili si bungalov.Ale tak o tom mozem iba snivat,takze prasule si musim pozhanat nejak inak :-DD
no ja by som zasa tento byt vymenila za mensi,sme iba dve v 3-izbovom byte...
ked sme ho kupili tak syn chodil na ucnovku...atd.ale teraz je pre nas velky...
alebo najradsej by som sla do rod.domu koli zahrade atd.proste je to iny zivot v rod.dome ako v panelaku...
Ano,ano pisala,len sme naraz odoslali prispevok a potom som uz zbadala :-) My ked sme zhanali byt,tak som mala poziadavku,ze nechcem ani na samom vrchu,any na prizemi a vobec nie v starych cinziakoch.A tu bolo bytov velmi malo,uz sme mali aj jeden zajednany,no potom nam pani z realitky volala,ze tamti si to rozmysleli,tak potom sme hladali dalej a podarilo sa nam dobre kupit :-D Keby sme boli kupili tamten povodny,ten bol otoceny na severnu stranu,vsetky strany su vonkajsie-je vo veziaku vysokom a mavaju tam dost vysoke nedoplatky za kurenie,lebo sa to tazko vykuruje.Takze plati prislovie-vsetko zle je na nieco dobre :-D Nakoniec sme dobre pochodili :-DDD
pisala som na druhom poschodi byvame...
neviem ci budu,lebo ja na schodze nechodim...ale boky su uz zateplene....
Vy nebudete zateplovat cinziak?
My mame praveze dost teply byt a teraz nam este zateplovali cinziak..
Maria a na ktorom poschodi byvate,ked chces natierat vonkajsie steny?
jaj ja som myslela,ze ste na prizemi...
my byvame na druhom poschodi,ale citit zimu...je chladno stale...este okolo nas tecie potok...a v zime pri potokoch je vacsia zima...ked mrzne...