Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
A musime ist az na E55-ku?Vsak ti pisem,ze tu za nasim mestom stoja pri navadzaci na dialnicu a aj pri zjazde z dialnice nejake pracovnicky.Myslim,ze je ich 4,alebo az 5?Jedna minule vraj zomrela,to vraj nemala ani 40-tku.Fuuj,ale take su spatne,jak noc :-DDD
PRACOVNICKA NA PLNY UVAZOK :0))))
TAK PRIDES PO MNA...?KED MAM SVOJE FARO NECHAT DOMA...
...no sak prave RADANA ked mi prideme TAKE KRASAVICE...:0)))
tak nebudeme stihat...
aspon nebudeme mat konkurenciu...
inak E55 JE AZ V SEVER.CECHACH....
Fuuuj a su to take skatule stare,ja sa aj cudujem,ze im niekto zastavi :-( Bleee
No veru za mestom na dialnici aj take pracuju.My ich volame,ze aha-pracovnicka.Maly sa ma minule pytal,ze kto to je ta pracovnicka-tak som mu hovorila,ze tamta teta a preto ju tak volame,lebo stale pracuje :-D
Tak ja nastartujem nas cadilac a pojdeme na nom,co ty na to? :-DDD Metlu nechaj doma :-DDD
...jeeeeej, ale ja som zabudla prsi...a ja mam faro bez strechy...:0)))
no uz mam jednu varku sirupu navarenu...medzi tym si odskocime RADANA...NIE?:0))))
...pockaj nastartujem svoje faro a zastavim sa po teba,lebo to je po ceste...ty si vypij kavu a ideme...mas dobre oblecenie...?
no a co,silne ako silne...SRANDA MUSI BYT I KED NA CHLEBA NEBUDE...:0))))
Hahaha,tak pockaj na mna,pojdeme spolu.Dam si pre istotu este jednu studenu kavu a mozeme ist :-DDD
Ale mam silne slova,co?hahahahahaha