Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

Maria,kym by dosla ta zachranka,este by sme to 1000krat stihli.Oni sa k pacientom moc neponahlaju a my nie sme az taky surny pripad.Alebo sme ? Hahhahahaha

[zruseny12]

RADANA
ja sa vobec cudujem,ze nas nechaju tu pisat take somariny:0))))
zeby na nas neposlali nejaku zachranku s chazajkou...:0))))

[zruseny12]

to je problem?zoberies cele pancuchy a narobis si dierky noznicami...alebo pojdeme k sprievodcovi vlaku a on ti ich nadierkuje,ked este maju dierkovac...ale asi uz nie...:0))))
alebo si to poprepalujes cigaretou...
nejak sa to urobi,a bude mat originalne pancuchy...a kabelka tiez nie je problem...nieco uz urobime,aby aj kabelka bola...

radana

Hahahaha,pojdeme :-DDD Maria,len ja nemam ziadnu cervenu kabelku.Ani take roztrhane pancuchace s takymi dieriskami ako svet,jak nosia tunajsie pracovnicky.

[zruseny12]

...sak ano...co mu ine ostavalo chudakovi povedat...:0)))/nie to si robim srandu/

no dobre tak pojdeme len za vase mesto...tak aspon vinikneme ked su take spaty...:0))))

radana

A potom vidavame vzdy nejake,ked chodime z vychodu,myslim,ze je to za Detvou,ci to je za Novou Banou?Hm,teraz ani neviem presne.A muz vzdy sranduje,co je pred Nitrou ten LOLA-eroticky salon,ze ci si neurobime prestavku :-DDDD Tak som mu hovorila,ze mu zastavim,ked chce prevetrat tie stare motyky :-DDDD Tak sa vyskieral,ze fuuuj,ze urcite niee,ze on len mna lubka :-DDDDDTak si to potom u mna zehlil :-DDD