Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

AHOJ
tak sa teraz radujete,co?ja som stale bola rada,ked bolo cerstvo vymalovano,taky iny vzduch tam bolo citit...
sak posli foto na mail...
ak chces dam ti ho....
inak citim sa lepsie,ale vcera sme boli kopat zemiaky...tak trochuo polamana,ale to prejde,ved aj ked sedim tak som dolamana,a aspon ma zasa opalilo...a ty co porabas?alebo tiez oddychuje?

radana

Ahojte :-D
Ze vahas Maria :-DD Konecne sme to uz dokoncili a vyzera to velmi pekne:-D A konecne sme uz aj vymalovali obidve detske izby a aj chodbu.A ty ako?Uz sa citis lepsie?

[zruseny12]

AHOJ DD
tak,jasne ty mas viac starosti ako my...dufam,ze som ta nejak neurazila,ked som pisala o tych krestanoch...
inak mne je blbo,bolia ma creva,mam ich take slabe a citim take klanie...ale to bude asi tym stressom...pijem momentalne caj LIPOVI...
no chceme ist pracovat,sak si necitala,ze uz my vcera bolo vykriknuto,ze ***doma nic nerobim*** ta opravnena osoba sa ozvala,co ma k tomu ,co najviac povedat...:0))))
ides s nami do partie?
mas najvyssie vzdelanie tak budes VEDUCA.../nech ma tvoja svokra radost,ze mas nejaku funkciu ked uz mas tu VS/
a ze budes dobra,lebo ta zhodime z funkcie...
priprav si UBOR, KABELKU....

ja tiez robievam aj z kvetov bazy sirup...ale este ho mame,ten pije len druh,ledo je s cukrom.../presne ako pises je to krasna vona/
no a teraz som robila pre seba ako liek-bez cukru...
a druhovi som urobila s cukrom/chcela som pridat aj citron,ale som nemala/
a robievam ho podobne ako z kvetov...
ja som si len tak vymyslela recept...
lenze bobule by sa mali varit aspon 10 min.a nie je dobre pit vela sirupu.....lebo vo velkom mnozstve je jedovaty.../sposobuje skrabanie v krku,zavrate.../
ja si dam do pohara 1/4sirupu dolejem vodou a pijem rano nalacno...

robievam ho tak podobne ako z kvetov...len som si ho upravila
do hrnca normalne dam bobule bazy napr.do polovice hrnca sa da baza a zalejem vodou,aby boli bobule ponorene...no a necham varit tak 10-15min.odstavim,necham odstat do rana a potom to cedim...necham este raz prevarit...bud s cukrom,alebo bez a davam do skleniciek a zavaram...
no a ked chces este dat citron,tak ja ho poriadne umyjem a nakrajam aj zo supou a varim aspon pol hodiny...potom este necham stat chvilu,aby sa citron poriadne vymocil...no a potom plnim sklenicky...
/alebo namiesto citrona niekto dava kys.citronovu/
tiez sa maj krasne a aj krasny tyzden...

dd

ahojte kocky..
no konecne, ze som sa sem aj dohrabala..uff..ale Ste tu toho popisali :D..tak uz aj "zivnost" idete zakladat? :D no teda..to su mi veci..a ja take slusne ziena sa tu s Vami bavim, este ma pokazite :D (to len pre srandu :D, anjelik nie som,ale tu "pracovnicku" by som tiez nedokazala robit..i ked peniazky by sa tiez riadne zisli..no ale tak mam VS titul, tak budem zarabat miliony :D - ako si to moja svokricka mysli, ze za to, ze ma niekto VS je hned milionarom :D)..ako inak vikendujete?my tak vselijako..v piatok vecer sme viezli brata domov, robi v BA, ale chodieva do KE na sluzobky a vzdy ked tam ide, tak mu prichadza neskoro vlak, ze mu uz nejde bus domov..tak bud chodi po neho ocino, alebo ho obcas zvezieme my..tak sme boli opat u mojich rodicovcov do dneska doobedia..teraz sme zasa u svokrovcov, ale ti sa niekam vyparili na oravu ci kde..je tu len svagrina..tak som zvedava, ci ostaneme do zajtra, alebo pojdeme na byt..
Maria - ej ale mi robis chute s tym bazovym sirupom..ja mam velmi rada ten z kvetov, na jar ked baza kvitne, tak krasne to vonia, uplne uzasne a ten sirup z kvetov je proste mnamovy!asi na buduci rok musim ukecat maminu, ze by sme trocha urobili :).ale ja poznam len ten z kvetov, som nevedela ani, ze sa robi aj z dozretej bazy..mi niekedy napises ako sa to robi a vyskusam :)..
Radana - Lukasko sa uz tesi do skoly?uz im to o par dni zacne..moja sestra je taka znechutena, ze zasa skola..dost dlho sa tesievala do skoly, ale teraz posledne asi dva roky je to hroza s nou..ja keby som mohla, hned sa tam vratim :D..radsej ako do roboty :D..i ked viem, aj robit treba :).
zelam Vam zatial prijemny zvysok vikendu a krasny zaciatok noveho tyzdna!majte sa pekne :)!

[zruseny12]

tak ja vas len pozdravim a idem na TV...sa rozvalit...
sa mam :0)))) nic doma nerobim,len sa vyvalujem na pohovke...
pekny vecer RADANA A DD...