Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
ano dostala som...
tak nie je to dost vidno,ale ak sa bude dat dcera to da do pocitaca...ale DZEKYHO je dost pekne vidno...ako sa rozvaluje:0))))
a LUKASA dobre vidno...***PEKNY CHLAPEC***
Aj ja:-D Dostala si? :-DD
uz som ti poslala...
Dobre,tak cakam :-D
dobre...
Maria,posli mi cislo na mail mimi3388@zoznam.sk
a ja ti to poslem cez mms.
...ak chces?
Jedine,ze by som ti to poslala cez mms-ku na mobil :)
...tak dobre,ja som len tak,ze by som to aj videla,lebo dnesnej dobe nie je problem ukazat nieco cez PC...
S tym fotom to nebude take jednoduche :(
My mame taku staru bednicku na ktorej som rada,ze ide net a stahovat fotky sa da jedine na synovom pocitaci a ten je teraz u priatelky :( A ja mu do jeho pocitaca supat nechcem..