Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
no my sme to mali este za minuleho rezimu...v praci...
na ukladanie tovaru do PC...namiesto toho aby sme nemali karty...v sklade v elektrarni som niekedy robila v POCERADOCH...neviem ci ti to nieco hovori...
Ano,on je perzsky kocur.Je flegmos.
To my sme nas kupovali pribl.v roku 1996.To boli vtedy tie prve programy Windows. :-D
a k tomu DZEKYMU...je dost vypaseny...ale on vyzera ako PERSKA MACKA...CI TO SA MI LEN TAK ZDA?NA FOTKE?
TAK FLEGMATICKY LEZI...PRIPOMINA MI PERSKE MACKY...KED SOM BOLA RAZ U ZNAMEJ MALA TAKE DVA,SEDELI NA LINKE,TAK FLEGMATICKY...POHLAD MALI TAKY CHMURAVI,AKO KEBY SI IM NIECO UROBILA...:0)))
no,ja som zacinala s PC roku 1987-88 ked nam ho dali do prace,to bola taka kraksna...tam sa len dali ukladat veci atd.
a jasne naco zb.vyhadzovat peniaze za nove ked sluzi este stara vec...
pamatam sa ako ma skusal veduci...sedel pri mne a ja som musela tukat do klavesnice...:0(((
nic prrijemne to nebolo...
A co sa tyka Dzekyna,kamoska mu hovori ze-Ahoj ty male prasiatko :-DDDD Asi jej pripomina prasiatko :-DD
To ano,mne to na surfovanie po nete staci :-D Takze pokial sluzi,nezamyslam sa nad novym pocitacom.A tie ostatne veci mi syn urobi na svojom pocitaci,takze mi to nechyba :-D Vtedy este nebol ani internet a nie ze by nejake napalovanie a usb kluce... Ale s touto mojou starou bednickou je mi luto rozlucit sa.Uz bola aj v oprave za par korun a slape dalej.A ked sme tam chceli dokompletovat dalsie veci,tak nam hovorili,ze to sa tam uz neda...
nevadi sak skusime to tak ako som pisala,len dcera to musi tak,ze najprv do svojho mobilu a tak do PC...tak uvidime...a keby ,ze nie,tak mozes poslat druhy krat az bude syn doma na mail,sak nehori...ale ten DZEKY SA MI TIEZ PACI...
AKO JE VYVALENY :0))
no,ale cest jej tej BEDNICKE uz ma za sebou asi dost...mala by byt uz na zasluzilom odpocinku...:0))) asi presluhuje...alebo ako sa to povie...
Mne zvykne fotky stahovat starsi syn,keby bol doma,tak by som ti to poslala mailom,ale dnes sa zrejme vrati az vecer..
Jasne,ked sa bude dat,stiahnite to do pocitaca.Mne to na nasej bednicke nejde,je uz stara,je to jedna z tych bedniciek,ked este nebol ani internet,takze si vies predstavit,co prezila..