Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

takze mate to za sebou?ja zasa cakam na dceru a pojdeme nieco vybavit...zatial som si porobila,co treba a ***LEZIM HORE PUPKOM*** NA KANAPE :0))))
nie vazne...
hackujem ako vzdy...
tak,tak normalne sa chova... u nas je taka zima v byte?hrozne...
planovala,ze si zoberie suknu a nakoniec sa obliekla do ryfli,taka bola zamrznuta...
a to hlasili 35stupnov,len neviem kde presne...
si neviem predstavit keby sme mali zataplenu bytovku...aka by bola zima...

radana

Ahojte,tak uz sme domaaa :D
Dnes sme mali nabity den,ale vsetko sme stihali-hned rano doktorku,potom skolu,no a potom uz len tak akoze cvicne :D lekaren a obchod s potravinami.A teraz mame zase veget.A vy ako?Maria-dcerka sa tesila do skoly?Urcite bola z toho cela happy :D
Dd-vy ako?Mala este nechodi do skolky,ze?Este je malinka...

[zruseny12]

AHOJTE
***ZELMA VAM KRASNY DEN***
RADANA
VAM STASTNE VYKROCENIE DO SKOLY Z LUKASOM...
DD
TEBE KRASNY DEN PREZTIY S MALOU BETKOU...

radana

Idem Maria este maleho ostrihat,aby bol na zajtra FESAK :DD Tak sa zatial maj,potom sa zase ozvem.Pekny dnik prajem :D

radana

On vacsinu dna prechrape,ale rad sa aj hra.A najradsej sa s malym nahana po byte.Niekedy ide az k jeho izbe a zacne tak na hrubo mraucat,aby sa sli blaznit a to by si potom mala vidiet tie behy po byte :D

[zruseny12]

ale to je zaujimave,ze sa aj hraje,lebo tie perske macky su take lenive...aspon ,co ja viem...
...ta elektrarna je v severnych cechach...