Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

Hahaha,inac sa tomu hovori-TAK A MAME PO PTAKACH :DDDD
Po ceste som nevymyslela vobec,ale vobec NIC :(
Ale zato mam jednu srandovnu prihodu-ako som tak isla pre maleho,zastavila som jednemu dedkovi na prechode a uz od domu som rozmyslala nad nejakou traposinou,co by som ti napisala,v com by sme mohli podnikat a sama na sebe som sa smiala,ake bludy mi chodili po rozume.A jak som toho dedka na prechode pustala,tak sa pekne na mna kukol,lebo videl,ze sa usmievam,ale ja som bola myslou niekde uuuplne inde.Tak dedko si asi myslel,ze ho balim.Jak presiel cez prechod,tak som sa pratala dalej,hovorila som si-este sa mi nastelie dedko do auta a co potom... :DDDDDDDD

[zruseny12]

...tak a mame po ksefte...:0))))
TAK ROZMYSLAJ,CO BY MOHLI ROBIT, V COM PODNIKAT...TAKE STARE RASPLE AKO MY..:0))))
MOZNO TA NIECO NAPADNE...
AHOJ

radana

Hmmmm,takze to sa nam tam ani nevyplati ist,spoliehala som sa aspon na teba,no ale ked je to tak,tak si budeme musiet najst nejaky iny kseft :DDD

[zruseny12]

no a REXO by zasa nikoho nepustil ku mne...a bolo by po KSEFTE...:0))))
NACO BY SME TAM VOBEC ISLI...:0))))
ano mam zapnutu TV
robi mi spolocnost pri hackovani,ide tam nejaky serial...DIAGNOZA VRAZDA...

radana

Tak vezmeme do partie aj vasho Rexa :D Neviem,ako by to dopadlo,keby nam Lukas robil bodyguarda,to by som mala potom veget,lebo by ku mne nikoho nepustil.No a ani Betka by nepustila Dd,takze v konecnom dosledku sa spolahneme iba na teba :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[zruseny12]

sak prave preto som vymyslela to vrece...ze je to rychlejsie...
ale presne ako pises,aj VEDUCA by mala robit...
LEBO MA NAM IST PRIKLADOM...:0))))
a jasne ODMENA SA POTOM ROZDELI NA TRI CASTI...SUHLASIM S TYM...
TAK UZ LEN VYJADRENIE OD SEFA A IDEME NA VEC....
:0))))))))))))

radana

No neviem,dokedy postihame tolko kabeliek uhackovat a ustrikovat,ci to nenechame na rok :DDD Dovtedy by sme to aj mohli stihnut. :DDAle keby nam DD ako sefikaro isla vzorom,tak aj ona by mohla nieco upliest,alebo uhackovat.Tak by sme si odmenu od Dd rozdelili na tri casti :DDD