Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Nooo,tak potom tento problem je uz vyrieseny,uz len aby si ma naucila lietat na tej metle.A kto vie,ci o vodicsky kurz na metlu nebude mat zaujem aj Dd. :D
...tak toto riesenie aj mna napadlo,jasne ak mas plno masiek staci maska :0))))
a kavu si mozes popijat dalej...:0)))
AHOJTE :D
Maria a vadilo by,keby som si dala na ksicht masku?Maly ich ma dost vela vselijakych strasidelnych,lebo ja mam studenu kavu velmi rada a nedokazem sa jej vzdat :DDD
AHOJTE
tak u nas sa dost ochladilo...:0(((
RADANA
sak si nalep nejaku falosnu...:0))))bradavicku a prestan pit STUDENU KAVU,lebo na metle lietaju len SKAREDE...AK CHCES NA NEJ LIETAT...
S VLASMI BY NEBOL PROBLEM,LEN TA KRASA BY PREKAZALA...:0))))NEMOZES BYT KRASNA A LIETAT NA METLE...
Hahaha,ostatni sa chcu zbavit bradavic a ja ich budem nahanat,ze ako k nim prist.Nieco budem muset vymysliet :DDDD
Prajem vam pekny vecer.
dobre RADANA...zacneme od pondelka...
ZELAM VAM PEKNY VECER RADANA TEBE A AJ DD...A AJ KRASNY VIKEND...
a ak chces jazdit na metle,tak si NECHAJ narast BRADAVICU NA NOSE A Z NEJ ABY TRCAL CHLUP...:0))))
Maria,prosim,prosim nauc ma jazdit na metle.Ja budem snaziva ziacka :DDD
presne ako pises,niekto nepusti chodca...
ale aj chodci su drzi...asi je to ako aj v inych veciach...
nie nesoferujem,mala som moznost si urobit vodicak,ale ma to nejak nelakalo,ale soferovala som-riadila som TRAKTOR-ZETOR...TEN VELKY KOLOS...
ale stale sa chystam aspon vyskusat osobne auto,lebo to je uplne ine riadit,taky velky kolos a osob.auto...
tak chcem vyskusat...
NO UVIDIME,CI TA NAUCIM,KED BUDE SDOBRA ZIACKA A BUDES SA RYCHLO UCIT,TAK ANO...
Hahaha,ano baba v prechode pusta dedka na prechode. :DDDDDDDD
Kto vie,co mu chodilo po rozume :DDD
Inac aj mna ked niekto pusti na prechode,zvyknem aspon kyvnut hlavou,ze dik,lebo nie kazdy ta na prechode pusti.Ja zvyknem zastavit,ale ked sa niekto dobre ze neplazi po tom prechode a vidi,ze uz je tam kolona,tak to ma vie nastvat.Lebo niektori chodci si myslia,ze su nesmrtelni a su schopni ti skocit do cesty v domneni,ze chodec ma vzdy prednost.A vela je aj takych,co sa ani nepozru a uz vstupuju na cestu :(
Ozaj Maria,ty soferujes?Ci len na tej metle :DPotom ma to musis naucit :DDDDD
...tiez ma vobec nic nenapada...ale vobec nic...
ASI OSTANEME DOMA NA OCOT...MOZNO NIECO ***VEDUCA***VYMYSLI...:0))))
este dobre,ze si nesposobila nejaku HAVARIU- HROMADNU...
no a s tym dedkom,tak co...aspon trochu omladol,ked videla ako sa na neho usmieva taka KRASAVICA...
ja ked prechadzam cez cestu a pusti ma nejake auto,tak ja sa zvyknem aj PODAKOVAT...tak aj dedko,mozno len dakovaL tym pohladom...NO,ALE TO UZ VIE LEN ON,CO MU BEHALO PO MYSLI...:0))))
MOZNO SI MYSLEL- BABA V PRECHODE PUSTA DEDKA NA PRECHODE...:0))))