Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Maria ty si to tak trafila,no ale uz som sa davno tak nezasmiala :DDDDDDDDDDDDDD
Mali by sme konkurenciu-mlade mäsko :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hahahahahahahahahahah Maria,nemam slov hahahahahahahahaha :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
RADANA
suhlasim,ako povies...
A NEBOJ O TOE PRIPLATKY,JA BY SOM SA S TEBOU ROZDELILA...SPRAVODLIVO...
no mozme ich zobrat zo sebou,nic proti tomu...
casom by sme mali problem vyrieseny,ze kde dat deti,lebo by sa o to ***SOCIALKA POSTARALA***
A TVRDENIE...***CO SA ZA MLADI NAUCIS...*** BY NAM U NICH URCITE NEPRESLO...
len neviem,ci s dcerou by nechceli ist aj kamosky...
no boli by sme poriadna PARTIA...:0)))))
Ahojte :D
MARIA-dohodnute,len este sefka musi vyniest ortiel,ci suhlasi,nie ze ja sa namakam a potom pojde cela odmena tebe :DDDDD
Dd,co ty na to?
Len mame taky mensi problem-Kde da Dd malu a ja maleho?Hmmm,jedine,ze ich zoberieme so sebou.A Maria zober teda aj ty dcerku so sebou-ved co sa za mlada nauci v sterobe akoby nasla :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tak my sa so svokrou nebavime 7 rokov a o nic neprichadzame! Mat velmi zlu svokru tak radsej ziadnu. Samozrejme ze pokusy o zmier boli ale vzdy to dopadlo tak ze mojho muza huckala proti mne a my sme sa doma zrali. Odkedy niet nasej svokry - je klud!
RADANA
ty,co tak skoro STRASIS,co nespis...?:0))))
no vidis to je ***VEDUCA***
tak ona vie ako sa ma chovat k robotnikovi a inspirovat ho...
***TAK TO BUDE DOBRA VEDUCA***
no a RADANA pozri ty vies pliest,tak sa rozdelime...ty budes pliest a ja hackovat a ***PRIPLATOK SI ROZDELIME***
A BUDE TO...
BUDE TO SKOR UROBENE A MOZME AJ IST NA ***PLAC***:0))))skor...
DD
este som chcela reagovat na to nalepenie BETKY NA TEBA...
podobne som to mala ja s obidvoma detmi...
pri synovi som nemohla ist ani na zachod,STAL RPI DVERACH ZACHODU...a ked sa pooobede zobudil a nenasiel ma vedla v izbe,tak sa postavil do okna,a ked bolo otvorene tak zacal na cely dvor kricat ***KDE JE MOJA MAMINKA***
a dcera to iste,raz na svadbe urobila taky cirkus/svadbe brata/ze koniec...
a uz ich to davno preslo,teraz ma nepotrebuju.../no nepotrebuju,potrebuju,ale nie som tak nalepene na mna/
takze to ju urcite prejde ako pise RADANA...
DD
sak ja by som urobila to VRECE tak,ze by ani nebolo vidno,ze je to VRECE-neboj ja mam dost fantazie...
a mali by sme to ORIGINALNE-by si videla ako by sa kazdy cudoval,a uz len koli tomu VRECU BY SA PRI NAS ZASTAVOVALI,KED NIE KOLI NIECOMU INEMU...:0))))
no,ale ked SEFKA povie UHACKUJ...tak UHACKUJEM;0(((
AHOJTE
RADANA sak toto som chcela,pobavit ta...:0))))
ale myslela som to aj vazne,VEDUCA rozkazuje...