Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

dd

:D ze Vam robit sefinku.. :D no fajin, tak podme na to, budeme aspon dobre vychadzat a nebudeme sa vadit a meskat s vyplatami :)..a ci by na mna bola svokra hrda, to mi je jedno.. :D hlavne, ze by som mala peniazky a mohli by sme sa aspon odstahovat :P..

radana

Aj vy sa majte pekne,pekny dnik prajem.Idem uz aj ja pre syna do skoly,lebo sa bude hnevat,ze meskam... Ahojte a este raz pekny dnik :DD

[zruseny12]

JASNE,ZE TA NENECHAM V STYCHU...:0))))
no RADANA MUSIM IST....AZ TO BUDE MOZNE OZVEM SA
ZATIAL SA MAJ KRASNE...

radana

Vrece? hahahahaha A co som ja Santa Klaus?:DDDDD Jedine,ze by sme z toho vreca porozdavali dobrym detom nejake darceky :DDDDD
Nie,neboj sa,nenecham ta predsa v štychu,ziadna PN nebude.Ale co ty?Ty by si ma mohla nechat v štychu.
:DDDDDDDDDDDDDDDDD

[zruseny12]

mna este napadlo, mozeme prefarbit vrece/nebudem sa tu zdrziavat hackovanim,skoda strateneho casu/ked chces velku tasku...a bude to rychlejsie...a nic ti z neho nevypadne a zmestia sa ti tam vela euro...:0))))
len ci budes tolko vladat PRACOVAT :0))))

no,mozno by konecne dala pokoj,alebo by sa sama na to dala tiez...:0))))

radana

Dobre Maria,ale hackuj tak na hustejsie,aby sa z nej nevykotulali eurace :DDD A uhackuj taku vacsiu :DDD
No neviem,ci by bola svokra potom na Dd hrda.A mozno by jej dala uz svaty pokoj :DDDD

[zruseny12]

urcite sa to zlepsi...

NO,SAK JA SOM UZ DAVNO PISALA,ZE BUDE VEDUCA MA NA TO AJ SKOLU...
a aj SVOKRA BUDE NA NU HRDA,ZE MA TAKU FUNKCIU...KONECNE JEJ DA POKOJ...:0))))
ALEBO NAOPAK,ESTE VIAC JEJ BUDE ZAVIDIET...

A KABELKU,ZE NEMAS?KASLI NA TO...JA TI UHACKUJEM...NEJAKU CERVENU VLNU NAJDEM A NIECO TI ZMOTAM :0))))

radana

To dufam aj ja,ze sa to casom zlepsi :DD
Maria,nemam cervenu kabelku :((
Myslis,ze Dd by nam mohla robit sefikara?:DDD