Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
tak sa maj krasne RADANA...zelam krasny vecer a zajtra pekny den...
aj tebe DD...
ja som sa smiala ked mi druh zahlasil,este ked sme byvali v rod.dome,ze si kupime UMYVACKU RIADU...
ZE JA SI UMYJEM RIAD SAMA...
A TERAZ LUTUJEM,ZE SME JU NEKUPILI,lebo ako pises,niet na to teraz...
ja si tiez umyjem sama,ale mne skodi na ruky jar,urobil sami taky ako ekzem, alebo co...na ruke a nemozem sa toho zbavit,lebo stale nieco robim,aj rukavice pouzivam,ale nie stale sa mi chce natahovat rukavice a potom to svrbi...
no a rukavice tiez nie su prakticke,rychlo sa trhaju,tak mam kazdy tyzden kupovat rukavice,tak radsej tu umyvacku...kupim a mam klud...
ale ako pises,kedy bude to je vo hviezdach...teraz v tejto dobe...:0((((
Mas pravdu-automaticka pracka je velka vyhoda.Umyvacku riadu ja nepotrebujem-ja mam umyvacku riadu-mojho muza :DDD A ked nie je doma,tak si to poumyvam aj sama.Ale nie,aj mne by sa sikla,no niet prasuli na nu.
no sak,co...automticka pracka to vyperie...
to nie ako niekedy,ze sme museli stat pri pracke ROMO...a okrem toho nic ine nerobit,teraz si nahadzeme pradlo do pracky a mozeme si robit nieco ine...
ja rozmyslam aj nad UMYVACKOU RIADU,ZE SI KUPIM...
To ano a este tym,ze je Lukas plienkovany,musim prat postelne ked nie kazdy den,tak kazdy druhy den.A pyzamko kazdy den :(
sak jasne,ze je rozdiel ked my sme dva a ked vas je viac atd.a este LUKAS ked nieco pospini,lebo si raz pisala ako jedol tusim krupicu ci, co to jedol...
to je normalka...
my tiez mame balkony dnu- manzartky...
ale ja nemam uz snuri natahane,lebo mam foliovnik na balkone,takze davam susiak vonku...
ale ja nezvyknem a nezvykla som davat pradlo na balkon na noc,lebo by vyzeralo...koli susede,lebo fajcia z balkona...a uz par krat som mala popol od cigariet na pradle...
Ja susim pradlo stale na balkone ,ci v lete,ci v zime.Mame pozasuvane balkony,takze aj ked prsi,tak neomokava...
U nas,ked neoperiem jeden den,tak tak ci tak musim na druhy den prat dva krat,takze tym nevyhram.Vy ste len dve,tak u vas sa to da,ale u nas sme jednak viaceri a jednak kvoli Lukaskovi musim prat furt..
to poznam,ani ja nemam rada ked sa pradlo susi dnu v byte...
v zime je to ine,lebo je teplo,tak aspon je od neho vlhky vzduch...
ja ani neperiem,ked je zle pocasie,oblecenia je dost- tak stale cakam na dobre pocasie...
U nas je zase zamracene a to rano svietilo slniecko.Ale aj tak som vyvesila pradlo von na balkon,vesiam ho tam furt,nemam rada pradlo uschnute vnutri.Ked je vysusene vonku,velmi krasne voni :D
sak ano,no nie ja som prisla to mi prisli na to z krvi na gastre/na imunologiiu posielali krv a tam vysetrovali ci nemam alergie na lepok,laktozu,kazein atd./
ale to je na dlho...
a ako pises presne tak,aj stress je pricina...
... prechod-zatial nehrozi.../aspon dufam/
mala som velke stastie...
u nas sa uz pekne vycasilo,a ja som sa uz opalovala na balkone...jak sa to pocasie meni...a to som si myslela,ze uz do vecera bude skaredo...