Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Pravda je,ze uz davno nemame 17-nast.Ale este ze si prisla na to,co ti nerobi dobre a z coho si mala problemy.Tak snad sa casom daju dokopy aj tie vlasy.Inac moze mat trosku vplyv aj prechod,dalej aj stres.Takze jedno sa pridava k druhemu.
no a este som zabudla...brala som aj onjekcie PANTHENOL/alebo tak nejak sa volali/a nepomohlo...
mozno casom az sa telo spamata,tak bude ok...uz mam rok za sebou,co som zacala drzat dietu...a vynechavat vsetko mliecne...
8.9. PRESNE BUDE ROK,AKO MI TO BOLO POVEDANE,ZE SOM ALERGICKA NA KAZEIN...
no a jedla som od roku 1996 vela mliecneho...takze na to treba vela casu...NA LIECENIE...PRELIECENIE...
SA SMEJEM,ZE BUDEM AKO BATOLA,KED SA PRELIECIM :0))))
nejak sa zariadim...:0))))
ano padaju,ale to su take obdobia...a brala som zinok vo velkych davkach koli imunite,ale nepomohlo...
.... ten kazein mi poriadne zatocil zo vsetkym...tak sa necudujem,ze mi padaju....ja som si uz na to zvykla,mam huste vlasy a ked ich nafarbim na tmavo,tak je ok...este ked pouzijem tuzidlo...
musela som prave koli tomu a kvalite,ze som ju stratila prejst z blond na tmavu,a aj ku pleti mi uz blond nepristane...
ale tak som uz s tym zmierena...
takze od pondelka zaciname...
Dobre,tak ked budes potrebovat,kludne napis,Dzeky ma chlpov az az.Je takej hnedo-sedej farby,ved si videla na fotke colour-point.A keby bolo malo,mas aj rexa,tak aj z neho by si mohla par chlpov nazbierat :DDDD
A teraz vazne-padaju ti vlasy?Skus nejaky zinok....
...dakujem ti velmi pekne,ale mne padaju vlasi tak si dam svoj/TOLKO SI NAJDEM NEJAKY NA ZEMI,ALEBO NA HREBENI/...naco cudzi...
a len tak mimochodom ked to tak bude pokracovat,tak asi aj PARUKU BUDEM POTREBOVAT...:0(((((
Maria-ten chlp,nebude problem.Dzeky ma chlpov az az.Pojdem ho na balkon vycesat a mozem poskytnut aj tebe.Dokonca ako dobrej kamoske ti mozem casom nazbierat aj na parochnu.Potrebujes?Ci nie? :DDDD
oprava-SRANDU
no vidis,takze mame to vybavene...vsetko v jednom,len ten chlup este tam nalep a uz to bude ok...:0)))
k tym srandickam,presne tak ako pises,tiez takto hovorim,a aj my doma,hodne srandujeme,keby nas niekto pocul,tak nam tuka na hlavu...
ale ako pises...clovek by sa zblaznil,keby vsetko bral vazne...
ALE VIEM BYT A BRAT VECI AJ VAZNE,VIEM ROZDELOVAT ZRANDU OD VAZNYCH VECI...
presne tak robime si srandu len zo seba,a to MALO KTO DOKAZE...:0))))
Haha,mam dokonca aj taku s bradavicou :DDDDD
No ja som tiez zastanca prislovia,ze sranda musi byt aj ked na chleba nebude.Mam rada pozitivne myslenie a o to viac srandu,ked sa moze clovek trosku odreagovat od starosti,ktore ma :D A myslim,ze touto srandou nikomu neublizujeme,ved si robime srandu same zo seba :DDDD A my doma fungujeme tiez na srandickach,inak by sme sa asi zblaznili...
...a vyber si taku najskaredsiu MASKU :0)))
mozno bude chciet,len ona ma teraz dost inych starosti,ako pozeram...
alebo sa k nam nechce hlasit k takym priblblim ako sme my...:0))))
asi na starost stracame rozum...ALEBO DOSTAVAME?
JEDNO S TOHO...:0))))