Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

AHOJTE :D
No Maria,ty sa mas-mas dostatocnu inspiraciu na hackovanie.To je teda dobra sefka-ze priplatok :DDD
Dd,mala este nie je zvyknuta bez teba,ale vsak ona to casom pochopi,ze maminka nikde neostane,ale ze sa vrati naspat :D

dd

:D no vies co Maria, to budeme chodit s ofarbenymi vrecami??!! :D:D:D no to som dopadla ako sefka :D..mohla by si veru uhackovat, hackovane je ovela krajsie a pritazlivejsie ako vrece... :D
ked uhackujes, dostanes priplatok :).
a teraz na vaznejsiu temu - Radana - ja to mam momentalne doma - ten strach, ze maminka musim byt stale pri Betke, lebo sa boji, nechce ma nikam pustit..ked aj kdesi odidem, tak place poriadne, kym sa nejako nezabavi, alebo kym sa nevratim..podla toho, aku ma naladu..niekedy to aj zoberie celkom v pohode..teda teraz je to uz trosinka lepsie, ale este tak pred 2-3mesiacmi to bolo strasne - bola na mne nalepena, ako pijavicka :).

radana

Hahahahahahahahahahahahaha

Dd,no tak jej to daj rozkazom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Maria,dobre si ma pobavila,este teraz sa smejem :DDDDDDDDDDDDDDDD

radana

Maria,ty to chces odflaknut :DDD len pekne uhackuj a taku poriadnu velku :DDDD A mozes aj pre Dd a aj pre seba,ked nemas inu :DDDD

[zruseny12]

...to su take tie capice,teraz si nemozem spomenut...jo REAGGE...alebo tak nejak sa pise z priadze pre neter...
a naco hackovat kabelu,zb.strata casu...rozmyslela som si to,zmena programu...urobime ako som pisala...

musim mysliet logicky a setrne :0))))
LEN BY SME SA ZDRZIAVALI TYM HACKOVANIM...

aha chapem,ze ked meskas tak ma obavi...tak to chapem...

radana

Dobre Dd,tak si jednohlasne schvalena.:D Veru,ziadne meskanie s vyplatami :DDD
Maria,aku ciapku hackujes?A ze vraj-ja ti uhackujem cervenu kabelku a skutek utek :DDD Ako mam ist robit,ked nemam cervenu kabelku ? :DDDDD
A teraz na chvilku vazne-ano dostavam vynadane,ked pridem neskoro a maly tam uz ostane sam s ucitelkou.On sa totiz boji,ze nepridem:( Ale dnes som to stihala :D Boli sme nakupit veci do skoly,oplieskali sme 30 euracov a teraz mozeme do vyplaty pozerat cez prsty :(

[zruseny12]

DD
a,ze budes dobra SEFKA...LEBO INAK TA ZHODIME Z FUNKCIE...:0))))
NO A PRESNE,HLAVNE TIE VYPLATY,ZE BUDU NA CAS...

RADANA
dostavas vynadano,ked prides neskoro?
ja som zasa sla varit obed a piect buchty...lebo dcera prichadza zo skoly hladna ako VLK...
MEDZI TYM SOM STIHLA UHACKOVAT AJ CAPICU...MUSIM SA POCHVALIT:0((((