Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

AHOJ RADANA
bola som nieco vybavovat a na nakup..
takze metla pripravena?
dobre vediet...RADANECKA ;0))))
no ja pisem len pod jednym nickom,aby ste tiez vedeli...

[zruseny12]

no DD musis sa nejak s tym vyrovnat...ale je to tazke,ja som rozmyslala,ze pre mna to bolo VYKUPENIE/ZE NAS POSLALA OD NICH PREC,ANI NEVIE AKO SLUZBU MI UROBILA/ a sam PAN BOH mi musel pomoct od takeho SATANA...lebo,keby som bola ostala tam tak by som sa dlheho VEKU urcite dozila...A TO MYSLIM NAPROSTO VAZNE...lebo ked som otehotnela a zacala mat tieto problemi zdr.po porode...urcite,by som nemala cas na seba atd.a stress Z NEJ by ma zabil...
***ZAJTRA 8.9.BUDE ROK*** ,CO MI ZISTILI TU ALERGIU,MALA SOM OBROVSKE STASTIE,LEBO KEBY MI JU NEZISTILI,JA BY SOM SA NADALEJ NACPAVALA MLIECNYMI VYROBKAMI ATD.A DALSIE STADIUM BY BOLA RAKOVINA...:0((((
a viem velmi dobre,co odnasa RAKOVINA CREVA A TRAV.TRKTU...
MOJ DEDO ZOMIERAL NA RAKOVINU-POMALY V BOLESTIACH...LEZAL V POSTELI A SAM SA PYTAL NA DRUHY SVET,BOL TO VELMI DOBRY CLOVEK,TAKU SMRT SI NEZASLUZIL/ale to som uz odbocila/

TAKZE VELKE STASTIE,VOBEC, ZE SOM SA PRISTAHOVALA AJ NA VYCHOD...
URCITE BY SOM TAM PRISLA SKORO O ZIVOT...
ONA MA MANZELA NA INVALIDNOM DLHE ROKY MA REUMU,A ONA MU NEROBI POHODU V ZIVOTE ATD.ALE HO DEPTA ATD.
TAKZE VDAKA BOHU A PAR DOBRYM LEKAROM A LUDOM SOM UTIEKLA ***HROBAROVI Z LOPATY***
JU KED BOLELI NOHY,TAK NESLA ANI NA POLE,NIC NEROBILA...LEN SA VYOBLIEKALA A BEZALA DO KOSTOLA ATD.***VTEDY JU NOHY NEBOLELI***KOMEDIE STARA...:0))))
SI MYSLI,ZE NIEKTO BUDE SKAKAT AKO ONA BUDE PISKAT,PREPOCITALA SA...
DD A TY SA NESTRESSUJ,UZ TO TRASENIE RUK NIE JE DOBRE/ze sa ti trasu/...LEBO LEN TY DOPADNES ZLE...

OSPRAVEDLNUJEM SA,ZE SOM TROCHU TAKTO PISALA,ALE JE TO LEN HOLA PRAVDA...

radana

Maria,jasne ze mam pripravenu metlu,kedy zaciname s hodinami lietania?Inac nedalo sa mi na zaciatku prihlasit,uz som myslela,ze sa budem musiet prihlasit pod nickom -radanecka- to aby ste vedeli do buducna,ze som to ja :-D Vytvorila som si novy a potom som znova skusala a uz to islo :-DDD

radana

Dd,tak to mas blbe,ale na druhej strane mas mozno vsetko vyriesene-myslim,ze s tym vztahom so svokrou.Teraz jej to mozes kedy kolvek povedat,ze nemas zaujem s nou komunikovat,lebo nehodlas byt poslana zase do riti.Inac aj ja toto velmi dobre poznam a nie je to nic prijemne :-(

[zruseny12]

AHOJTE
DD
chapem ta naprosto...ked si spomienem ako nas vyhodila,a potom sa cudovala,ze ideme prec a bla bla...
to su take ***komediantky***co ani nevedia,co vlastne chcu a svoju ***nevyrovnanost*** atd.prenasaju na inych...
u nas to bolo tak,ze jeden den nam povedala,ze sa mame od nich odstahovat a druhy den...zas ***ZE KDE IDETE,VED VAS NIKTO NEVYHADZUJE***/UZ SOM O TOM PISALA/
A POTOM VYCHADZAJ S TAKYM CLOVEKOM...SAK TO BY SA CLOVEK S TAKEHO CLOVEKA CASOM ZBLAZNIL...keby sme boli u nich zostali.../a vsimla som si,ze aj vnucatam- dcerinym detom- stale nieco
hovorili proti ich rodicom atd.no a to sa mi velmi nepacilo a urcite by to robili aj s mojimi detmi...
sak to clovek nevie,co ma robit pri nej...pri takejto osobe...
***TIEZ SOM CLOVEK,KTORY CHCE DOBRE VYCHADZAT S LUDMI,ALE KED TO RAZ NEJDE TAK TO NEJDE...JA SA NIKOMU CPAT DO ZADKU NEMIENIM
NA TO STALE MUSIA BYT DVAJA***

tak ti prajem aby si sa nejak zotavila...a cim skor bola ok,hoci viem,ze je to tazke,ale pojde to casom...
pekny den ti prajem aj BETKE...

dd

ahojte kocky..
tak a "mam to v kapse"..dneska som dostala poslanie do riti od svokry..slusne som ju poprosila, aby sa s Alzbetkou nerozpravala maznavo,este som sa na nu snazila milo usmiat, ze zatial rozprava pekne cisto a rada by som, aby to tak aj ostalo..a vyletela na mna: "Marta, vies co, tam su dvere, chod do riti!"..tak som zobrala Alzbetku na ruky a pratala som sa prec..svokra som stretla pri dverach, spytal sa, ze kam ideme..tak som len povedala, ze som bola poslana do riti, tak idem do riti..spytala som sa, ze kde je manzel a ze nech mu povie, ze ja idem do riti..ona letela dole za mnou a ked som povedala svokrovi, co som napisala, tak svokra ma zacala ociernovat, ze ja som bola drza a ze som si dovolovala a ze ona ma slusne poprosila, ze Marta, tam su dvere, prosim ta chod..pricom mozem ozaj na hocico prisahat, ze to bolo doslova, ako som napisala..a este mi stihla povedat, ze jej svokra sa tak s jej detmi rozpravala cely zivot a ze ona si jej NIKDY nedovolila na to nieco povedat, ze bola o neviem kolko rokov starsia..medzitym to ale manzel asi pocul, tak dosiel, ja som sa obula, vyletela z dveri s Alzbetkou na rukach..svokra tam este cosi mlela svokrovi, aj manzelovi, ktory sa obuval, ja som Alzbetku posadila do sedacky, vtedy dosiel manzel, tak som mu povedala, ze som ju slusne poprosila..v tom ona stala za mnou a zacala mi vykrikat, aka som ja zakerna,protivna, ako ju nenavidim..tak som jej povedala, ze ked som teda taka, tak ju na kolenach prosim, aby mi to odpustila, aka teda som zakerna, protivna a ako ju nenavidim..potom zacala este vykrikat financie, ze ci nam nestaci, ako nam pomahaju a ze co viac este chceme..tak som uz len dodala, ze chcem klud, pokojny vlastny zivot a dobre vztahy..zase zacala cosi vykrikat, tak som sa na to vybodla, povedala som, ze sa s nou nemienim hadat, zabuchla som dvere na aute, lebo manzel uz sedel v aute, nastartovane, otvorena brana..tak som zavrela a sme sli..ako sme vysli z brany, tak som manzelovi len povedala doslova, ako som ju poprosila, aby sa s Alzbetkou nerozpravala maznavo a spytala som sa, ze ci je na tom nieco zle..on mi odpovedal, ze jej to uz nacisto hrabe..potom sme isli este k Alzbetkinej prababke, svokrinej matke a ked sme zaparkovali a som vystupila, tak som mu ukazala, ako sa mi trasu ruky, aka som z toho hotova..tak potom povedal, ze tak tam teda nebudeme chodit a nebudu sa mi triast ruky..babke sme nic nehovorili, len by sa tym chuda velmi trapila..takze zajtra, najneskor pozajtra som si ista, ze bude navsteva a zase vyhovaranie, prednasky a kydanie na mna..je mi jasne uz davno, ze svokre nevyhovujem ako osoba a osobnost a teda cokolvek urobim, akokolvek sa zachovam, hocico poviem, vsetko jej vadi, vsetko ju uraza, vsetko je odo mna voci nej drzost, nenavist, zakernost..ach holky.....najradsej by som tam k nim ozaj uz v zivote nevkrocila a nikdy ju uz nevidela.......
tak aspon Vam zelam dobru noc, sladke sny a krasne najblizsie dni :).
inak sme boli z piatka na sobotu zase u svokrovcov, sme tam spali, ja som sa s Alzbetkou v sobotu doobeda zbalila a sli sme do mojej rodnej dediny, mal tam moj bratranec, knaz, omsu a tiez tam boli teraz sobotu-nedelu hody..dneska sme sa u svokrovcov len stavili, ze nieco zobrat a vidite, ako to dopadlo..