Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
:0)))) dnes som sa dobre zasmiala...stretla som jedneho cloveka,ktory spadol,bol v kome atd.tak mi rozpraval nejake veci a tak mi povedal...ze nema vobec CUCH...nic neciti ziaden smrad atd.ale jedna vec mu smrdi...
a ja,ze co?uz som sa zlakla,ze nedajboze ja...a on na to...NO PREDSA ROBOTA MI SMRDI...tak som sa s chuti zasmiala...:0)))
No nejde to ani bez nej.Nie a nie vzlietnut :-DDDDDD
oprava-prednost
TAK JU ZHOD A VYHYBAJ SA GULKAM..:0)))AK NEJAKE POLETIA...OPROTI TEBE,ASI AKO KED LYZUJES/SLALOM/...
no este toto musim napisat...
prekrocila haranicu v tom,ze si zacala dovolovat na syna, ktory vtedy mal okolo 10-11rokov a to nemala...
/lebo ja som jej odpustila,ked mne nadavala,zacala som tam chodit na jej prosbu a zasa si zacala dovolovat k synovi/
a ja predsa nedam prenost cudzej zenskej pred vlastnym synom...
Maria-skusam to a ta neprestrelna vesta je strasne tazka,normalne ma taha k zemi :-DDDDDD Nie a nie vzlietnut :DDDDDD
NO A VSETKO MI DOCHADZA POSTUPNE,ZE ODKEDY SOM TU ZENSKU SPOZNALA ZIVOT MI PRIPADA AKO ***JEDEN ZLY SEN***/ked nepocitam do toho dalsich ludi,ale to sa vsetko odvija od dna kedy som spoznala tu ....
a necham toho,nebudem si kazit zivot s clovekom,ktory mi nestoji za to...
IDEME LIETAT...
NO A TIEZ MAM UZ NAD SEBOU VYRIEKNUTY ORTIEL...NEDOBREJ NEVESTY,ZENY ATD.TAK NACO SA SNAZIT?JE TO ZB.VEC NIE?
***NEVYSVETLUJ...PRIATEL TA POCHOPI...NERPRIATEL TI AJ TAK NEBUDE VERIT***
TAKZE SA DD NETRAP A NEVYSVETLUJ AKO TO BOLO...SAMA VIES AKO TO BOLO A ZB.SA NETRAP...
tak RADANA nasad si masku a sadaj na metlu...davaj pozor na ostatne lietajuce veci...a pozor aby ta niekto nezostrelil,bolo by dobre si zohnat NEPRESTRELNU VESTU :0)))
BUDES MAT VYHODU,LEBO MAS UZ VODICSKY...
A K DD...
LEN TOLKO,SOM TVRDA,LEBO UZ MA TOLKO NAURAZALA A POROZNASALA VSEDE KDE SA DA.../A AKO TAK POZERAM DD SVOKRA ASI BUDE ROVNAKA,UROBI NIECO A POTOM TO OTACA/ALE AJ TAK ZALEZI NA DD,AKO BUDE DALEJ POSTUPOVAT...JE TO LEN JEJ OSOBNA VEC...
A JA SOM DLHO TRPELA A NOOZYVALA SA...
***AKO SA DO HORI VOLA,TAK SA Z NEJ OZYVA***
a s tou rakovinou je pravda,keby som nebola zacala dietu prisnu pred rokom,tak mam rakovinu...lekarka mi povedala,ze musim uz cely zivot DRZAT TUTO DIETU,LEBO ZASA TAKTO SKONCIM AKO PRED PAR ROKMI,ZE SOM SA PLAZILA PO STYROCH...
NO NEMAM NIC VYHRATE,ALE DUFAM,ZE UZ BUDE LEN DOBRE...
Maria,preto som sa zaregistrovala znova,lebo mi neslo prihlasit sa.Tak som tam napisala podobne meno,aby ste ma podla toho spoznali.Inac metlu mam uz nachystanu,uz len ty-instruktorka mi tu chybas a hodiny jazdy :DDD Teoriu ovladam z autoskoly a bezneho jazdenia na cadilacu :D takze tym sa zdrziavat nebudeme.Mozeme zacat :DDDD
Inak Maria ty si to napisala Dd natvrdo,ze aspon budu mat od svokry pokoj,ja som to mala v umysle tiez,ale nevedela som ako to mam napisat,aby to zle nevyznelo.Ale jedna pravda je ta,ze odkedy som s mojou matkou prerusila veskere styky,mam svaty pokoj a nelutujem.Lutujem len jedneho,ze som to neurobila uz davno.........
DD
A CIM VIAC BUDES TUZIT PO KLUDE A POHODE,TYM VIAC SA TI TO NEBUDE DOSTAVAT...
ja to uz mam vyskusane...
pozri TY MAS SVEDOMIE,preto sa trapis...
SVOKRA NEMA SVEDOMIE tak ju ani nema,co trapit-a moze si prekrucat slova atd.ako chce...RAZ POVIE TAK RAZ TAK...
ALE NEBOJ NA KAZDEHO RAZ PRIDE...PAN BOH KAZDEHO BUDE SPRAVODLIVO SUDIT...
NIEKTO POVIE,ZE SMRT JE SPRAVODLIVA,JA HOVORIM,ZE NIE...NAJSPRAVODLIVEJSIE BUDE ***SUDENIE LUDI***...***PANOM BOHOM***
SMRT NIE JE SPRAVODLIVA...LEBO BERIE DETI,MLADYCH ATD.KTORY MAJU ESTE CELY ZIVOT PRED SEBOU...
NO NECHAM TOHO...