Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Maria,nie ze ti HUKNE hlava :-DDD Lebo potom ti mozem zacat zbierat Dzekove chlpy na parochnu :-DDD Hahaha,vyzerala by si ako hipisacka.Ani deti by ta nespoznali :-DDDDD
ale mohla si si dat pre istotu pod okna periny...vies,lebo nikdy clovek nevie...
...A VYKASLI SA NA NEJAKY POCIT...:0))))
:0))))) TAK NEPOZERAJ DOLE...POZERAJ HORE NA MRACKY...
...no vidis,konecne si na to prisla,/a ja si tu mozem lamat hlavu,ze co nemozes vzlietnut-vies ako sa mi z nej dymi?;0))))-chces aby som sa chytila a zacala horiet?/takze varim kavu a ty dofrc na tej metle,ale ako som pisala POZOOOOOOR na nastrahy atd.
nemusis sa ponahlad,aj tak ju pijes STUDENU...aby som ju potom nemusela fukat zasa fukat,ked dofrcis SKOR...
No a mam taky pocit,ze ked ho otvorim,poletim dolu na nos :-DDDD
Jaaaaaj,uz som na to dosla :-DDDDDD Skusam vyletiet cez zavrete okno a ja ze preco to nejde :-DDDDDDDDDDD
Jaj Maria,ja som sa uz zlakla,ze si sa dobre zasmiala,ze spadol a bol v kome,az ked som docitala prispevok som sa dostala k pointe :-DDDDDD
DUFAM,ZE SI NEZOBRALA NEJAKU TU mechanicku metlu...na nu zapomen...
RADANA nedrzi ta niekto...napr.DZEKY,ALEBO LUKSA,NECHCU IST S TEBOU...
alebo nenatierali ste podlahu niecim lepkavim?
alebo nemas rozliate lepidlo...
alebo este mozes mat TAZKU METLU FARO...CO MAS ZA TYP METLY?