Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

Maria,nazbieram ti tolko jeho chlpov,ze budes mat take velke haro,ze tvar ti nebude ani vidiet.Takze nebaj boja :-DDDDDDDDDDDDD

radana

Je farby COLOUR POINT.Je taky bledo hnedy a chvost,labky a aj hlavu ma tmavo hnedu.Neboj,pojde ti to k pleti.Nemusis ani farbit,zmiesame a hned to budes mat ako melir :-DDDD

[zruseny12]

aj my to mame tak...mame to rozdelene...lebo ja by som vsetko nezvladala...ta choroba ma dost znicila...

ale to sme mali aj s ex tak...

no,prosim ta...sak premyslaj aj ty...a potom si budes moct nalepit aj ty...take super chlpky :0)))
este aku farbu budem mat?/tusim si pisala,ze akej je farby kocur.../
ABY MI TO PASOVALO AJ K PLETI,NIE?

radana

U nas je vacsina veci na mne.Manzel mi pomoze umyt riad,povysavat,nieco ocistit,ked mu ovsem poviem.Ale starostlivost o maleho je vacsinou na mne.Ale vsak on zase chodi do prace,takze nam to takto vyhovuje.Vacsinou sa doplname :D
Tie chlpy ti budem zbierat,Maria ty budes COOL,normalne budes BOMBASTICKA :-DDDDDD

[zruseny12]

no dobre,tak zacni zberat,ale budem vyzerat...s chlupami na halve...taky uces este nikto nemal...:0)))
a zberaj len pekne chlupky...

no sak naco ti bude auto,ked aj ty budes dotlcena?
a mozno ani nie...len pozeraj hore,dole nepozeraj...

takze ty sa staras o syna a manzel zaraba,sak to je aj u nas tak,ja sa staram o vsetko a druh zaraba...
len boli obdobia,ked som uz nevladala,tak sa museli oni starat,dokonca aj varili atd.
ucila som ich nejake veci...neviem si predstavit,zeby som zasa sa do toho dostala...

radana

Dobre,tak ja ti ako kamoske nazbieram chlpy z Dzeka.Mam zbierat aj jeho fuzy?Sem-tam mu nejaky vypadne :-DDDDD

No a manzel by sa urcite nepotesil,keby som sa dochramala,vsetka starostlivost o maleho by ostala na nom.Neviem,ako by to zvladal.Pomaha mi,ale starostlivost o maleho je vylucne mojou zalezitostou.
A o aute ani nehovorim..Ako by som vozila maleho do skoly a vsade,kde porebuje? :-(

[zruseny12]

no a co...aspon by som usetrila na sampone,laku,tuzidle,farbe atd.
len by som prelestila a bolo by,a vies kolko miesta by som mala v autobuse...cely autobus by bol moj...:0))))
o deti sa nebojim,ale urcite by sa zlakli...
no mozno nebolo,len ako by to ten cadilak zniesol...to tvrde pristatie...a co manzel,nemal by velku radost z tvojho lietania...:0)))