Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
ziaden mail mi neprisiel...
zatial mi nic nedoslo...
no a co s tym lietanim?na dnes to uz nechame?
odpisala som
presne tak,takze nezberaj nic...
poslala som ti mail...
Jasne,ma to aj vyhodu-v lete nemusis umyvat kepenku,len utres vreckovkou,pripadne prachovkou a vec je vybavena.
tak asi ostanem plesata:0(((( a z prachovkou si uplne vystacim...:0))))
co,sak chlapa mam a aspon budem mat miesto v autobue,ak niekam pojdem,a mozno aj v obchode sa uvolni miesto pri pokladni,ked ma zocia....nebudem stat v rade...
a mozno mi daju pokoj aj neprajnici...:0))))
ma to vela vyhod,takze nezberaj chlupky,kasli na to...
Jasne,kludne napis
Ano,ano,ako ten z Adamsovcov,hahahahahahahahahahahahahahahahahahah
RADANA napisem ti mail,chcela by som sa ta na nieco opytat,a nechcem to takto verejne...mozem?
...no to budem ako ten z Adamsovcov ...nie?
a potom budem musiet si kupit aj navigaciu,aby som videla kde idem,tak to ma draho vyjde taky SUPER UCES...TAK TO SA TESIM,VYDAVKY NAVIAC...:0))))
alebo,zeby si mi pozicala nejaku masku k tej hnedej farbe?