Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
vies,co nam nejak seka note book a pomaly nacitava...
tak u teba asi nie...
Tak-Co by som neurobila pre tvoje zelenohnede oci. :-DDD Uz je to ok,nie?Inac poslala som ti este odpoved,dufam,ze dojde.Mne to vypisuje ako odoslane,tak neviem,kde je problem..
:0))))) ja mam zelenohnede:0))))
tak diky,moc...
Tak neva,poslala som ti aj sms,co by som pre tvoje modre oci neurobila :-DDDD
RADANA TERAZ MI TO PRISLO...TAK DIKY...
nie to je eurotel...
Maria,to cislo,co si mi minule dala je orange?Mam totiz volne spravy do orange,tak ti to napisem na mobil.
zatial,nie,ale ak nepride tak kasli na to...ja si to nejak inak zistim...
Prisiel?Mne vypisuje,ze odoslany.
Neprisiel?ved som ti ho poslala.Poslem este raz.