Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

AHOJTE
DD ...NO KAZDA SPRAVNA ***BABA-BOSORKA*** BY MALA VEDIET SAMA LIETAT,ALE VIDIM,ZE VY S RADANOU NIE STE BOSORKY ;0))))...tak,co uz naucim vas...
sak staci precitat,co som radila RADANE,len nezabudni otvorit OKNO...
lebo z lietania nic nebude...
a k svokre...DD ty sa musis rozhodnut sama,ja napr.nikdy od nikoho nevyzadujem OSPRAVEDLNENIE,lebo viem,ze je to len slovo,ktore niekto vyslovi a za tyzden je VSETKO NASPAT...
ja potrebujem vidiet u toho cloveka skor ciny,ze to viac krat nezopakuje,ALE KED TO ROBI STALE DOOKOLA,TAK NEMAM ZAUJEM I KEBY SA MI 100X OSPRAVEDLNIL...
ja sa chovam k ludom tak,aby som sa nemusela ospravedlnovat a ked vidim,ze som niekomu nevedomky ublizila,poziadam o prepacenie a snazim sa aby sa to neopakovalo...
STALE JE TO NA TEBE DD...
A K TOMU TRSENIU RUK...jasne,ze sa ti triasli len tam,ale TU TROCHU TRASENIA TU TROCHU TRASENIA-NAZBERA SA TI TO... A MAS PO CHLEBE-STRESS JE VELMI NEBEZPECNY...POSTUPNE TA ZNICI...ANI NEBUDES VEDIET AKO...

TAK TI DRZIM PRSTY NECH TO NEJAK DOPADNE,HLAVNE LEN DOBRE PRE TEBA...VELA STASTIA...A PEKNY DEN...

ozaj DD si pisala raz,ze mama ma ist na nejake vysetrenia,a bola si dost s toho smutna,ako to dopadlo?ak chces ovsem o tom pisat...

dd

no ahojte...som sem skocila, ze pocitam, co Ste popisali..a tu toho tolko :D..no Maria, ale ked budem mat viac casu, musis aj mne dat kurzy lietania :D..co tam cakat v meste v zapchach a minat za benzin..a my uz aj navigaciu mame :D..tak si budem lietat na metle :D..a mozno pojdem postrasit aj svokru :P..k nej uz len tolko - pocas pondelka sa tu neukazala, asi je zase do krvi urazena, ako to ona vie..volal len svokor raz doobeda, ze ci manzel nepojde do mesta, ze sa chce velmi porozpravat..ale manzelovi bolo od rana nejak divne, asi si v noci pricvikol niekde nejaky nerv, som mu bola po ibalgin hned rano v lekarni..nastastie to vyzera, ze uz je to hadam ok..a povedala som si, ze ked som sa uz pri nej tolko naponizovala, tak preco by som raz ja v sebe nemohla mat kuska ucty voci samej sebe a za to poslanie do riti ziadat aspon ospravedlnenie, ak bude chciet, aby sme tam chodili..neviem, co na to poviete, mozno to nie je spravne, este uvidim, co urobim..no najradsej by som tam uz ozaj nikdy nevrkocila a ak bude dalej rypat, ci sa bude urazat, alebo nie, ci ma z bytu vyhodi, alebo nie, nebudem tam chodit ja a ani Betka..a to trasenie ruk, to bolo len v tom momente a tesne po tom, ako sme odisli od nich..tlak som vtedy mala hadam v nebesiach..ked sme boli u babky, tak som sa uplne ukludnila za chvilocku a bolo fajn..dokonca si myslim, ze sme vcera vecer(teda v nedelu) mali taky kludny a pokojny, na to, co sa stalo..inak sa mi ruky zatial netrasu :)..
takze zatial tak..majte sa krasne, zelam Vam prijemne a slnecne dni :)!

[zruseny12]

...TAK TO ANO...to je pravda,pockaj az oni budu mat svoje deti,tiez budu MUDREJSIE A SIKOVNEJSIE,AKO ONI...
BUDE ZASA INA DOBA INA TECHNIKA...ATD.MUDREJSIE DETI...

[zruseny12]

RADANA idem prec od PC,lebo som uz dlho pri nom,tak zasa zajtra az bude casu...
prajem ti pekny vecer aj celej rodine...

aj tebe DD PRAJEM...
AHOJTE

radana

Inak,nam by sa uz zisla nova bednicka,avsak,kde na to vsak vziat.... Synovi,tomu sme dali poskladat zostavu na hudbu,ten ma teraz nejaky 3-rocny pocitac a este si do neho teraz aj dokupuje a doplna rozne komponenty a my sme ostali na suchu :-DDD Ale tak nam toto na surfovanie a hladanie infosiek staci a on sa predsa viac tomu rozumie.Niekedy len kukam,co tam stvara na tom :-DDDMlada generacia je mlada generacia,ved to poznas podla dcery.

radana

Tak zober sekeru a posekaj ho ty :-DDD Urob mu no,no :-D Ale aj nam niekedy hapruje siet,je nas tu vela napojenych,tak niekedy to ide ako v lete na saniach.