Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Nie Maria,mne to nerobi problem napisat sem aj o synovi.Mam dobreho syna a s jeho priatelkou si vychadzame tiez vyborne.Na zaciatku snad mala problem vbehnut do nasho humorneho systemu,ale uz si zvykla.Uvediem ti ako priklad-Nepamatam si uz presne,bolo to hned na zaciatku a urobila nieco kladne,tak manzel jej zo srandy povedal-Vyborne,pisem ti plus pat bodov :-DDD A ona sa potom pytala syna,ci mame doma bodovaci system.Alebo syn niekde na chvilku odbehol,ona stala na chodbe a cakala ho a bolo mi blbe,aby tam tak sama stala,tak som jej tak vazne povedala-prosim ta pod sem do obyvacky,musime sa vazne porozpravat.Tak si vedla nas sadla cela biela a cakala,co zo mna vyjde.A ja jej ze-No ako sa mas?A ona cela rozradostena,ze -DOBRE.Takze uz aj ona nas par razy nachytala na hruskach,proste pomaly je to nasa krvna skupina :-D
...to som pisala len tak na okraj o tych dobach atd. a tiez som alergicka,ked ja si vsetko poupratujem,priam vylestim...a pridem domov a mam plny dres...
nie som nadsena s toho...
a k tomu lietaniu,tak ja neviem,co s tym ked nemozes vzlietnut,dufam,ze na okno si nezabudla...
alebo este ma napadlo,co si mala dnes na
obed?ci nie si prilis tazka...:0)))
lebo ak ano,tak na lietane ZAPOMEN...:0))))
RADANA
ja viem,ze si pisala zo srandy,ale ty si nepochopila,ten prispevok co som pisala,tak aby som ti priblizila doby...
napr.tvoja babka+tvoja mama...stale mama bola v predu myslenim atd. od babky,ako mlada...
tvoja mama+ty...ty si bola vpredu myslenim...ako tvoja mama...
teraz zasa...
ty+syn...zasa syn je v mysleni lepsi atd.
a to len tak priklad som pisala...
alebo nie v mysleni,ale ta doba,veda pokrok ide dopredu a oni uz aj v skole sa ucia venuju tomu...a my sa k tomu dostaneme,len ked mi chceme sami odseba,ako samouci...napr.PC keby si nechcela tak nesedis za nim,mobil to iste,vela starsich ludi ho odsudzuje dokonca zname osobnosti,ako som pocula...
inak nemusela si tu rozpisovat o vas,ja nepochubuje,ze si dobra matka...***VOBEC***
Maria,ale asi mam pokazeny starter :-DDDD Nie a nie nastartovat.Skusala som aj stierace-tie STIRAJI,skusala som aj klakson-ten TROUBI... Ale to je asi tak vsetko.Asi ta moja metla je nejaky srot.Ty mas aku znacku? :-DDDDD
Maria-precitala som si aj tvoje prispevky-jasne,to,ze ziadne sikovnejsie nebude som myslela zo srandy.Deti prinasaju do zivota radost a ved som vam pisala,ze mladi ku nam chodia ako domov,takze nic nove pod slnkom.To,ze ma syn priatelku pravdaze ze tolerujem a ked mi nieco vadi,tak to dam aj najavo-ale su to skor take malickosti-ze ked ideme trebars na zahradu,zvykneme nechat po sebe upratane,riad umyty.A ked sme sa posledne vracali vecer narobeni ako kone zo zahrady,nasli sme plny dres neumyteho riadu,navarene,co vybrali z chladnicky uz naspat nedali,ved nie je nic jednoduchsie-naladujem si plny tanier,strcim tanier do mikrovlnky a medzi tym hrniec odlozim naspat.Takze skor len taketo malickosti a stacilo im to raz slusne povedat a teraz uz nie je problem.Mam to ja ale ucenlive dietky :-DDD Ale inak ziadne take problemy medzi sebou nemame,skor zvykneme chodit na rozne akcie spolu-ci uz autosalony,alebo den otvorenych dveri v muzovej,alebo synovej robote,na kupaliska.....Zivot mame len jeden,tak preco si ho mame zneprijemnovat,ked si mozeme pomoct?Mozno je to podmienene aj tym,ze sama som pomoc od rodicov nedostala a viem,ake to je ked je clovek odkazany sam na seba a na svojho partnera.A v synovom pripade nechcem,aby to dopadlo tak isto.Od malicka ho vedieme k tomu,ze sme rodina a budeme si navzajom pomahat a pri sebe stat aj v tom zlom.Boze,ale som sa rozpisala.
No a teraz k tomu "hlavnemu"-Maria,tak kedy budu dalsie hodiny lietania?Spolieham sa na teba :-D
AHOJ RADANA
RADANA tak trenuj...a nezabudni na okno...
No tak Dd..
Precitala som si tvoj prispevok.Mam z toho take zmiesane pocity.Viem,ze to myslis dobre,ze by si si od svokry vymohla aspon to ospravedlnenie,ale ked to ospravedlnenie nema byt uprimne a od srdca,tak neviem,ci to ma nejaku cenu.Pokial ta svokra nezacne brat ako sucast svojej rodiny,tak tie vase vztahy budu stale nastrbene a v takom pripade to bude len otazka casu,kedy dojde k dalsej "explozii".No neviem,urob to,co citis,ze by bolo najlepsie pre teba a tvoju rodinu.Nedalo by sa so svokrou rozumne porozpravat,teda myslim skor tak,ze by si jej povedala co citis a co ti vadi a prekaza a s cim si zase na druhej strane spokojna a podla toho by si videla,ze ked nema zaujem ani po takom polopatistickom rozhovore nic zmenit,tak by si sa potom zariadila.
Ahojte BABY :-D
Ja len tak na skok.Ako sa mate?Este som nestihla prejst prispevky,co ste tu napisali,poobede sa na to "KUKNEM" :-DMusim bezat pre maleho.
Maria,skoda ,ze este neviem na tej metle,nemusela by som nastartovat karicku a este by som aj usetrila :-D
DD
este chcem dodat,ze ja ked som zacala po rokoch naspat chodit k nim,tak to nebolo tak,ze sa mi ***ospravedlnila***ale proste videla,ze dedo k nam chodi,piseme si na vianoce atd.tak nam napisala pohladnicu na vianoce a tam napisala,ze mozme k nim prist,ze nie sme pre nu cudzi,alebo tak nejak/sak mam ten pohled odlozeny/
tak ja som zacala prehovarat druha,lebo on velmi nechcel k nim ist,ze su to jeho rodicia a bla bla...nejak som ho ukecala a DOPLATILA SOM NA TO...ZASA LEN JA...
MAM DOSTATOCNE DOST SKUSENOSTI NA TO,ABY SOM SA CHOVALA AKO SA CHOVAM...
a to,co ty chces si musis rozmysliet sama,len musis pri takych ludoch zasa pocitat so sklamanim...A MOZNO NIE...MOZNO SA UVEDOMI SVOKRA...
TAZKO TAKTO PISAT...A RADIT...
PRE NIEKTORYCH LUDI SLOVKO OSPRAVEDLNENIE NIC NEZNAMENA...TO JE AKO KED IDE NIEKTO NA SPOVED,VYSPOVEDA SA Z NEJAKEHO HRIECHU A HNED HO ROBI ODZNOVA LEN CO VYJDE Z KOSTOLA...
tak vela stastia
RADANA STRUCNE
POROVNAJ SI
SVOJU BABKU+TVOJU MAMU
TEBA+TVOJU MAMU
SEBA+TVOJE DETI
nie je tam rozdiel v mysleni atd.
a to bude aj
***TVOJ SYN+JEHO DETI***
ci chces ,alebo nie...;0))))
ja sa nebranim novotam,ale ked mam raz nieco odskusane tak predsa nebudem to menit...LEN ABY SOM BOLA***MODERNA***/JA UZ TO MAM ZA SEBOU-v dob ked kazdy chodil ako seda myska ja som sa moderne obliekala atd.vsetko som mala nad...TAKZE JA SOM SI TO UZ SVOJE VYBRALA A TERAZ MA TO NELAKA/
TO MI NIECO PRIPOMINA:0))))
ked som pracovala v elektrarni,tak ma jeden clovek velmi znami/brat spevaka znameho/pozval na kavu/ja som bola vydata a manzel bol na vojne/odmietla som, a on kedze take nieco nezniesol,lebo jeho ziadna neodmietla tak zahlasil ***NIE SI MODERNA,LEBO NEMAS MILENCA*** TAK TO SOM SA POBAVILA VTEDY...:0))))
***A ,CO KED PRIDE DOBA A ***LUDIA BUDU SKAKAT PO HLAVE DO STUDNI...BUDES SKAKAT AJ TY?***:0))))