Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

Ja som tiez za to.Maly si tu pri mne od vcera robi z tvrdeho papiera klobuk a este ho aj oblepuje ciernou latkou.Sice je polepeny az za usami,ale ide mu to a tesi sa. :-D

[zruseny12]

:0)))))) to poznam,takto som robiavala aj ja s detmi,ja som ich nechala robit,co aj ja,LEBO NEBOLA ROBOTA,KTORU BY NECHCELI ROBIT/dokonca syn ked bol maly tak aj prach so mnou utieral,ale len chvilu,zemiaky kopal a dcera to iste/...ale dlho im to nevydrzalo...a keby som im to zakazovala boli by mi za zadkom stale...
TREBA DAT VYSKUSAT VSETKO DETOM...ABY TO OKUSILI NA VLASTNEJ KOZI...

radana

Tak zajtra nebudem od rana nic jest a poobede vyrazim na cestu k tebe.Tak nieco dobre navar a potom na ten dalsi den nalacno odletim naspat domov :-DDDDD Joj,ale v piatok mam ist k zubarke na preventivku,tak to nebudem stihat.Sme s muzom objednani hned rano :-(

[zruseny12]

no asi to bude tym,ale sak je to dost dietne jedlo...tak duhy krat sadaj hladna...a zasa niekde narazis od hladu :0))))/lebo budes silhat hladom/

radana

V suvislosti s tymi vysmazanymi kuracimi prsiami si spominam na taku prihodu s malym.Este ked bol mensi,stale chcel obalovat rezne a ja ze nieee,lebo vsetko budem mat od struhanky,od muky...A ked uz nedal pokoj,tak som si povedala-tu mas a obaluj.Obalil snad dva kusy,aj to bola cela kuchyna,ako keby tam bomba padla.Ked zistil,ze obalovanie reznov nie je az take zabavne,hned sa pratal prec :-DDD A potom som si vzdy z neho robila srandu a volala som ho,ci nechce ist obalovat rezne a on vzdy krical,ze NIEEEE. :-D

radana

Na obed sme mali vysmazene kuracie prsia so zemiakmi a uhorkovym salatom.Asi to bude obedom,ze nie a nie vzlietnut :-)

[zruseny12]

tiez som si to takto nepredstavovala,ked som sa vydavala...ale,co uz...zivot nam prinasa vela dobreho,ale aj zleho...

no a, co to lietanie?ako to je?aky si mala obed?nejak sme to otocili na inu temu...

radana

Hm,tak to je smutne.Neviem si to ani predstavit,ze by moje deti vyrastali bez otca.Beru ho za svoj muzsky vzor.A celkovo vacsina muzov riesi situacie uplne odlisne od zien.Oni na to povedia jednu vetu a uz to beru za vybavene.A my zeny to berieme skor tak puntickarsky.

[zruseny12]

...sak ako chces,ja zasa tu by som o synovi nepisala,i ked tiez nie je zly clovek,lebo tu chodia ludia,ktory by to ZNEUZILI...
len napisem tolko,ze on si ako dieta dost vytrpel,ze nemal otca/ze je z rozv.rodiny atd./davali mu to dost pocitovat,ako keby on mohol za to,ze jeho otec si nasiel inu...
I KED JA SOM ROBILA VSETKO PRETO,ABY TO NEPOCITIL...STALE SOM HO NEMOHLA OCHRANIT...vsade...
ALE INAK OTEC MU VOBEC NECHYBA,ON MI HOVORI,ZE JE TO PRE NEHO CUDZI CLOVEK...KED SOM CHCELA,ZE BY SA MOHOL S NIM STRETNUT /s otcom/
INAK EX MANZEL NIKDY NEMAL O NEHO ZAUJEM,ALE NA SUDE STALE TVRDIL,AKY MA ZAUJEM O SYNA ATD.A,ZE JA MU BRANIM SA S NIM STRETAVAT...
TAK SOM MU RAZ NAPISALA,AKO SA VYJADRIL SYN A ODVTEDY JE KLUD,SAK UZ SUDY NIE SU KOLI VYZIVNEMU...
NIKDY MU NENAPISAL POHLED NA MENINY,NARODENINY...A KED DOVRSIL 18-NASTKU TAK MI VTEDY PONUKOL POMOC...VTEDY KED UZ SYN BOL DOSPELY...
a ked bol maly tak sa valal s tou l.... a nestaral sa o syna...
SKODA RECI...