Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

Inac maly je velmi sikovny,velmi pekne kresli,je velky pedant.Uz vyhral viacej vytvarnych sutazi,dokonca aj jednu medzinarodnu v Madarsku.Vtedy tam mali urobit obrazok s tematikou proti drogam a fajceniu.Preto mu vychadzam v ustrety,ked si chce nieco kreslit,malovat,strihat,proste tvorit.Aspon sa mu rozvija fantazia :-D

[zruseny12]

DD ked uz chces tam chodit,tak chod,ale ospravedlnenie nevyzaduj...je to zb.
ostanes zasa len ta najhorsia-ked si budes vyzadovat to ospravedlnenie...
HLAVNE ABY SA TO VYRIESILO TAK ABY STE VSETCI BOLI SPOKOJNI,AJ KONECNE SVOKRA...NIEKTORY LUDIA SA VEDIA UVEDOMIT VSTUPIA DO SEBA,ALE TAKYCH JE VELMI MALO...TAK JA TI PRAJEM ABY JEDNA S TYCH BOLA AJ TVOJA SVOKRA....
a mozno by nebolo na skodu ako pisala aj RADANA,ze sa s nou porozpravat...z oci do oci,co komu vadi atd.
JA SOM NAPR.TO SKUSALA,UZ TERAZ JAK SOM NA VYCH.ALE NEPOCHODILA SOM,TAKZE JA SOM TOTALNE SKONCILA...
vies,su ludia ktory sa menia len ked oni chcu atd.
chcela som vsetko prebrat odznova,list co mi pisala,urazky atd.ale sa urobila ako ta,co sa ma preco urazat...tak som uplne tuto kapitoli ukoncila a nemienim viac nic v tom robit...
tebe prajem vela stastia...

a k mame,nech ma tiez vysledky ok..jej zelam...

radana

Dd,sama si musis urobit nejaky rebricek hodnot,co ti takyto vztah prinasa a ci ta obohacuje,alebo ubija.Ale pekne si to napisala,ze by si chcela,aby bol vas vztah normalny,ze by si chcela,aby sa to napravilo.Na to musis prist sama,ci sa to ma vobec sancu napravit.Trosku mi pripominas moje zmyslanie pred par rokmi.Teraz to myslim v dobrom.

dd

prijemny den Vam zelam kocky :) a dakujem, ze Ste mi napisali Vase nazory..Maria, uz ked si mi napisala prvy prispevok, tak som si uvedomila, ze mas uplnu pravdu..naco su slova, ked za par dni, tyzdnov bude vsetko po starom, zas na mna bude manzelovi kydat a ked ju o nieco znova slusne poprosim, tak na mna vybuchne, ze aka som na nu drza a ju nenavidim..a ked to slovo bude len z nutnosti, aby sme sa naoko udobrili a aby sme tam chodili..a ked som tak nad tym premyslala, Maria asi mas aj pravdu, ze este stale dufam v kutiku duse, ze sa svokra uvedomi a zmeni..velmi by som chcela, aby sa to napravilo..ale je to tak, na to treba aj chcenie druhej strany..nie len moje..neviem veru este co spravim, zatial sa nic vynimocne nedeje, je ticho..len som tak premyslala o nejakych moznostiach, co a ako, aby ma nejaka situacia nezaskocila "nepripravenu"..
Maria - pravdupovediac ani poriadne neviem, kedy to mamina ma ist na to vysetrenie..ale som na to zvedava, musim sa jej dnes opytat, aby som vedela a potom sa hned pytala na vysledky..a dakujem za opytanie :)

radana

No nie capica,ale klobuk :-D Robi si ho podla toho spevaka ARASHA.Este si tam do predu nalepil aj tlacene pismeno A.

[zruseny12]

:0)))) ale mas to najazdene autom a nie vzdusnou ciarou...a bola si najedena...
ale dobre necham to na teba,ved ty si SIKULKA...
A NA CO MU BUDE CAPICA?CI LEN TAK?ALEBO UZ SA CHYSTA NA ZIMU?