Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

DD-no vidis tak ti zavidi toto,to je tiez tvoja sikovnost a inteligencia atd.
a ked ona taka nie je,tak sa ta snazi urobit takou,lebo casom nebudete mat ani doma klud...ked bude stale takto hrat komedie...

radana

Dd-ty si to stale nepochopila?Ona ta berie za konkurenciu a zrejme jej manzel aj so synom ju vzdy posluchali a ona bola kaaapo,tak to chce aj u teba docielit a nepaci sa jej,ked mas nejaku pripomienku.

[zruseny12]

UZ JE PO DOBREJ HUTI :0))))

presne tak,len si ublizujes viac nic...

DD napr.ex svokra bola taka,ze pri nej som sa nemohla ani ozvat,ale ani bt ticho...
ked som nieco povedala,robila sa urazena ako jej ublizujem zalovala sa synovi...ked som ju zasa len pocuvala a nic nehovorila tak mi zasa povedala,ze co som urazena...ze nic nehovorim...TAKZE ANI Z VOZA ANI NA VOZ...
vies asi musi prist ten spravny cas aby si sa dostala do takeho stadia ako mi dve z RADANOU...
na to potrebujes asi cas...lebo aj my sme si neicim presli,kym sme nepochopili,ze je to ZBYTOCNE MLATENIE SLAMI...ci ako sa tomu hovori...
JE TO TAKY NEKONECNY PRIBEH A NIEKTO HO MUSI UKONCIT...

dd

Maria - ja nie som az taka sikovna, ako Ty..lebo velmi vela sa mam este co ucit a takisto nemam tolko zrucnosti..ale ked sa da, tak sa snazim aj priucit a snazim sa robit, ako najlepsie viem..ale co podla mna svokre vadi, ze mozno viem dat manzelovi pokojnejsi a pohodovejsi domov..ze nehucim stale na neho a nerozkazujem mu a nenahanam ho do roboty..ked aj cosi treba spravit, tak ho slusne poprosim, ci by to mohol urobit..

radana

Vies ako sa hovori-TAK DOBRU HUŤ :-D

Dd,ale zase svokra nad tebou vyhrava-ty sa tu trapis a ona je este urazena.Nechaj tomu volny priebeh.Hm?

[zruseny12]

poriadku RADANA,ja som na balkone a pletiem,takze nic sa nedeje...jasne, ze nemozes stale sediet pri PC... JA SOM NEJAKA HLADNA,TAK SA IDEM NAJEST...

[zruseny12]

ja ta uplne chapem DD,sak to bolo presne aj u mna...

ex svokra bola riaditelka skoly.../aj na vysokom poste bola na okrese jeden cas/...tak som bola pri nej UBOHY CERVIK :0))))
ale ten cervik bol sikovny a vo veku kolko som mala ja 19-nast som robila veci,ktore dievcata v mojom veku nerobili nikdy a nerobia ani dodnes...
ale ona bola nieco...
a to iste u druhovej matky/len ona ma skoncenu len zds a ziadnu inu skolu/ale mudrlantka velka...a pritazilo mi to,ze som bola rozvedena...a s dietatom...
takze ja ta chapem...

LEN ONA....ONA....ONA....dlho nic potom zasa ONA....a tak ty ostatny...
ale tvaria sa ako im zalezi napr.aj na synovi...PRD IM ZALEZI...ani jednej nezalezalo na synovi,im len slo o to ako si UROBIT DOBRE A SVOJU SLABOST VYBYT NA MNE...
obidve boli slabosky a ziarlili na synoch a mne zavideli,ze som taka KOCKA A SIKOVNA K TOMU :0(((((/TOLKO UPRIMNOSTI-ALE JE TO TAK/
tak asi to mas podobne...
proste s teba chce urobit ZLU NEVESTU...TOT VSO...

[zruseny12]

OK
DD VED TO JE TVOJA VEC,JA SOM POSLEDNY PRISPEVOK PISALA O DRUHOVEJ MATKE...ALE EX BOLA TIEZ PORIADNA POTVORA...NA JEDNO KOPYTI...OBIDVE...

JEDNA HORSIA AKO DRUHA...

dd

ako by som to najlepsie vyjadrila, ako mi pripada to jej spravanie ku mne..nieco ako aristokratka..proste ona je niekto, ja som nic a nemozem si k nej dovolit nic, ziadnu pripomienku, nemozem si dovolit mat iny nazor ako ona a uz vonkoncom si nemozem dovolit vyjadrit nahlas svoj nesuhlas..nechcem pisat ze je povysenecka..lebo mozno nie je..ale mi to tak pripada, cele to jej spravanie..mozno je kdesi vnutri slaba a zranitelna a preto navonok sa tvari takto, aby vyzerala silna..a este mi pride aj ako z doby matriarchatu..kedy zena rozkazovala a muz posluchal na slovo..lebo to presne svokrovi robi..neberie ho ako rovnocenneho partnera(aspon podla toho, ako sa k nemu sprava..)

radana

Maria,na chvilku som sa odmlcala,volala mi riaditelka zo skoly a este jednej mamine,ze treba ist hodit jeden podpis do banky,lebo skola potrebuje kosacku na travu,ta stara sa im pokazila a oprava je uz NEVOZMOZNA.A my mame vytvorene Zdruzenie,kde sme vytvorili ucet na 2 percenta z dane a tiez aj aby nam mohli sponzori prispiet.Tak aspon tak sa snazime pomoct skole.Mesto nam skolsky areal kosit nechce,lebo pozemok s budovou patri skolstvu a deti sa niekde potrebuju aj vybehat a zahrat si futbal :-D