Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

dd

ano Radana..to bude asi ono aj u svokra..tiez cez neho vsetko ide..stalo sa uz aj, ze ked nieco svokre vadilo, tak neprisla sama a nepovedala to manzelovi, resp.nam sama, ale nakazala svokrovi, vyhukala mu, ze ako sa tak a tak mozeme spravat a aby siel za nami a povedal nam to..on je tiez ticho a robi, ako chce ona, aby mal pokoj, kedze jeho zdravotny stav bol uz davno pred mojim "prichodom" do ich rodiny riadne nastrbeny..

radana

Ale Dd,nemala by si sa nad tym tak trapit.Naozaj tomu nechaj volny priebeh.Mne sa to lahko pise,hm....Ja som robila to iste,co ty a potom som to prenasala do rodiny a stale sme riesili nepodstatne hluposti.A odkedy sme prestali komunikovat,u nas v rodine zavladol pokoj.Uz nemame na dennom poriadku a preco hento a preco toto.

radana

Tym prispevkom som ti chcela napisat,ze v takom pripade sa bud podvolis a budes "poslusna" ,a v opacnom pripade budes zase "rebel" Tak mi to naznacil moj otec.A ked sa s nou nechcel hadat,tak bol ticho.On tomu hovoril,ze je SPLACHOVACI-proste cez neho vsetko prejde.

dd

dakujem Vam velmi pekne, Maria, Radana..ze Ste mi pomohli, podporili a poradili!a so svokrom je to mozno tak, ako si napisala Ty, Radana, ze sa s tym uz zmieril, lebo co mu ine ostava..ja neviem, o co jej ide, to vie len ona sama a uz nad tym ani spekulovat nejdem..pravda snad raz vyplava na povrch :).

radana

Dd aj moja mama bola vzdy kaapo.S otcom som si vzdy vychadzala vyborne.ked som sa ho pytala,ci mu jej spravanie neprekaza,tak mi povedal,ze co uz ma robit.A ze sa uspokojil s tym,ze NA SMETISKU MOZE BYT IBA JEDEN KOHUT.

[zruseny12]

...lebo ty budes nervozna a budes si to vybyjat aj doma na manzelovi a dcere ani si to neuvedomis...
jej ide len o jedno,proste s teba urobit zlu nevestu...
proste taky clovek ako ona sa nezmeni...to pochybujem,ale PRAJEM TI TO Z CELEHO SRDCA UZ LEN KOLI TEBE A TVOJEJ RODINE...

dd

Radana - necham tomu volny priebeh a uz sa budem snazit nespekulovat nad tym, co keby a ako by..uvidime, co najblizsie dni prinesu a ako bude hlavne svokra reagovat..a podla toho sa potom zariadim :).