Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

[zruseny12]

...napisem ti DD este jednu skusenost a koncim s touto temou,lebo fakt to nema zmysel preberat...
cim viac sa budes snazit,tym viac ta bude napadat svokra/a vobec veseobecne,kto ta bude chciet znemoznit/
mam podobne skusenosti aj napr.
tu na vych.som pomohla zo kseftom jednemu podnikatelovi,ani o tom nevie,a to su ludia,ktory su prave v bande,co mi zneprijemnuju zivot...KEBY SOM TAKA BOLA,TAK SA CHOVAM TAK AKO ONI A MSTIM SA IM...***ALE JA SA NA ICH UROVEN NEZNIZIM***
asi pred dvoma rokmi tusim to bolo,alebo pred rokom...napamatam sa..davali v TV,ze primator mesta STARA LUBOVNA zhana UNIMOBUNKY PRE ROMOV,LEBO VYHORELI...
no a kedze ja som vedela,ze U NAS SA ROBIA TIETO UNIMOBUNKY,ZE JE TU TAKA FIRMA... TAK SOM SI ZISTILA ADRESU PRIMATORA -MAILOVU A NAPISALA SOM MU O TEJ FIRME ATD.
DALEJ SOM TO NESLEDOVALA,LEN SOM RAZ ZACULA V TV,AKO PRIMATOR ROZPRAVA,ZE KUPIL UNIMOBUNKY PRE ROMOV A ONI SU NESPOKOJNY...TAKZE URCITE KUPOVAL TU U NAS VO FIRME...
A TO BOLO NEJAK TESNE PRED VIANOCAMI,TAKZE ON AJ TAK V TV HOVORIL,ZE JE BEZRADNY,ZE NEVIE KDE IM VOBEC TIE UNIMOBUNKY ZOZENIE.../TAK SOM MU NAPISALA,ZE TU SA TAKETO UNIM.VYRABAJU/

NO A URCITE TEN MEJITEL F.NA TOM ZAROBIL...
NEVIEM,CI MU PRIMATOR O MNE POVEDAL,ZE SOM TO BOLA JA/lebo mne je to uplne jedno,ja som to nerobila,aby sa mi niekto dakovat atd./...ALE AJ KEBY MU TO POVEDAL,TAK TO JE JEDNO,LEBO ONI SU TAK SPROSTY,NIEKTORY TY LUDIA,ZE IM POMOZES A ONI TI VRAZIA NOZ DO CHRBTA...TAKZE JE TO JEDNO,CI POMOZES CI NEPOMOZES,CI SI MILA CI DRZA...JE TO UPLNE JEDNO,KED TA NIEKTO NECHCE ***RESPEKTOVAT***TAK TA NEBUDE RESPOKTOVAT...

[zruseny12]

...no a najlepsie je ked ti niekto povie somarinu do oci.../napr.aj o mne samej VYSLOVENU SOMARINU...a ja viem,ze to nie je pravda...TEN CLOVEK,JE TOTALNE TAK ZBLBNUTY DRZY,ZE ESTE BUDE TVRDIT A AJ ZIVOT BY ZA TO DAL...ZE JE TO PRAVDA A ZE ON MI HOVORI LEN PRAVDU...no fakt sila.../
niektorych ludi tak zblbla doba,ze fakt uz nevedia, co od SAMEJ DOBROTY...A POTOM,ZE SU PRAVDOVRAVNY...SI MYSLIA,ZE KED CLOVEKU TREPNU DO OCI HOCIJAKU SOMARINU TAK UZ NIE SU FALOSNI,A VOBEC NEROZMYSLAJU ,CO TREPU...:0))))

no a co RADANA ides lietat?alebo co?

[zruseny12]

AHOJTE
presne tak,ako pises a to im este aj doba prihrava...dnes normalny clovek nema SANCU...bud sa prisposobi,alebo ma smolu...
ale uz inak nebude...A MYSLIM,ZE SVET IDE STALE LEN K HORSIEMU,NIE K LEPSIEMU...
vcera som pozerala PALBU tak som mala dost,co uz vsetko sa nerobi...je to nieco nenormalne...

radana

Ahojte. :-D Pekny den vam prajem.Inac Maria,s tou falosnostou je to pravda.Nemam rada falos a este aj ludi,ktori si nevedia priznat chybu a stale melu svoje,aj ked je to evidentny blud.Ale my sa nad tym asi zbytocne trapime,lebo takych ludi bez chrbtovej kosti je na tomto svete velmi vela. :-(

[zruseny12]

DD
... este by som dodala,ze recept na to aby si mohla vychadzat za dobre zo vsetkymi je/vcetne svokri/ale to by si musela byt ***FALOSNA*** nikomu neoponovat,len pritakavat atd.
a nie je to moc lahke,ak clovek nie je taky-falosny,sak to vies velmi dobre...
prajem vam krasny vecer...

[zruseny12]

oprava-otrkana

no a dodnes lutujem,ze som sa tety nespytala,co sa presne stalo...ja som to nechala vsetko tak,lebo som mala ine starosti..starat sa o syna...
teta mi dost pomohla,lebo mi dala na plienky a vybavicku...ona deti nemohla mat...inak to nebola zla zena...
ale len preto,ze exsvokra ziarlila,ze k nim chodim tak zneuzila toho,ze som odisla do porodnice a urobila to, co urobila...
chodila som aj k exmanzelovej babke a vychadzali sme velmi dobre spolu, ona chodila aj k nam,a svokre jasne, ze vadilo aj toto,/ze spolu vychadzame/tak sa stazovala aj u babky aka som,a tiez sa robila chudera atd.
ona to robila tak,ze ked nevychadza ona zo mnou,tak si asi povedla,ze s nikym nebudem vychadzat v rodine...a robila taketo zlo...a to je studovana osoba...

[zruseny12]

toto tu musim napisat...spomenula som si na ex svokru,ako mi prekazila rast zeleniny na zahrade...
mali sme zahradu u ex manzelovej tety...nasadili sme si vselico mozne atd.nebudem to rozpisovat,ved viete,co sa sadi na zahrade...ja som akurat bola tehotna,pomahala som aj tete a jej manzelovi,lebo mali tazku cukrovku,upratovala som im atd.
no a ked som odisla v auguste 10.8.do porodnice...zahrada bola akurat v plnom raste,alebo neviem ako by som povedala...
a ked som sa vratila z porodnice...cakalo ma prekvapenie,ex mi povedal,ze nas teta vyhodila zo zahrady a vsetko povyberal mrkvu,petrzlen atd.predcasne...
ja som len pozerala,co sa deje...
no a nakoniec som zistila,ze ho k tomu NAHOVORILA jeho matka/moja svokra/a prisla som na to jednoducho...lebo som sa stretla z tetou a ta sa ku mne normalne ozyvala a k ex nie,tak to bola znamka toho,ze nieco sa medzi nimi stalo,ale svokra do toho zaplietla aj mna...
tak ja som sa tam trapila tehotna atd.a a nakoniec to takto skoncilo...
takze ja som uz tak otkana takymi vecami,ze ja uz som od ludi zvyknuta na vsetko...
a to este som nenapisal,co sa mi stalo z dedom ex manzela...fuuuuuuuuuuj ani tu pisat nebudem...

[zruseny12]

na to asi fakt kazdy musi dozriet aby sa netrapil koli svokre...
a vela veci pochopit...ja som mala jednu znamu v cz a ona mala tiez poriadnu bestiu...svokru,a tiez mi hovorila,ze sa strasne dlho trapila atd.az kym neprisla do stadia kedy pochopila,ze je to zb.mala okolo 40rokov ked to pochopila...a stale hovorila,ze ona bude mat pokoj az po jej smrti,co sa mi zdalo dost tvrde,od nej...ze cakala na jej smrt,ale ona mala aj taky problem,ze jej muz bol strasne zavisly na mamku/jej svokru/a dokonca ju aj mlatil...a raz zistila,ze si u mamky odklada aj peniaze....ale toto je uz o inom...

takze asi kazdy musi sam dojst k tomu aby sa netarpil...