Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Maria,no kam si zmizla?Na vecer sa mi uz nevyplati vyrazit na cestu k tebe.Vies si potom predstavit moje oci?Plne musiek :-DDDD Budem si musiet zobrat nejake okuliare :-DDD
Ahoj Dd,veru,radsej sa usmievaj a uzi si krasny den.To bude rozumnejsie,potesis tym aj svoju dcerku a aj manzela.Takze sa takto pekne usmej :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
ahojte, zelam Vam krasny slnecny dnik! (teda u nas je krasne slnecno, dufam, ze aj u Vas :))
Maria - v tychto riadkoch, co si napisala, si napisala velku pravdu: "TAKZE JE TO JEDNO,CI POMOZES CI NEPOMOZES,CI SI MILA CI DRZA...JE TO UPLNE JEDNO,KED TA NIEKTO NECHCE ***RESPEKTOVAT***TAK TA NEBUDE RESPOKTOVAT..."
a presne to si myslim aj ja a viem, ze nech by som bola k svokre drza, tak by sa jej to nepacilo..ked som mila a slusne ju o nieco prosim, tiez je zle a keby som sa jej vtierala, tak by sa jej to takisto nepacilo..a uz mi neraz dala pocitit, ze som pre nu nikto, ze nie som nic extra podla nej a ze ja aj s rodinou sme len obycajni ludia z dediny, sedliaci..takze je jasne, ze ona ma nechce respektovat a teda ani nebude, dokial sa sama nezmeni a sama sa neuvedomi..
no nejdem sa rozculovat, radsej sa pekne usmejem na Betku a bude :)..tak sa majte krasne zatial!
No Maria,ja by som aj zacala,len skoda,ze uz je to lesenie dole,co sme tu mali este pred mesiacom.To by zrejme stlmilo moj pad.Inak budem asi PIKOVAT dole hlavou na kapotu auta :-DDD
...dobre,len uz zacni,jak som pisala...sadni na metlu***OTVOR OKNOOOOOOOO***
a vies maska atd.na to nezabudni...
dufam,ze si nejedla...
no a frcccccccc....
vstko som ti popisala,pozor na ostatne lietajuce veci atd.
Tak ja by som asi zacala z obyvacky.Tu ked sa rozcapim dole na zem,skor ma najdu,mame tu predny vchod,takze budem mat vacsiu sancu na prezitie :-DDD
Tak zacni mi davat instrukcie Maria :-DDDD
...tak, co RADANA skade lietas?:0)))))
MOJ CAS JE DRAHOCENY...:0))))
jasneeeeeeee
akurat som sa dobre najedla...tak podme na to...
No Maria,ako?Si pripravena dat mi dalsie hodiny lietania? :-DDD
***ROZPRAVKY SA KONCIA TAK,ZE DOBRO VYTAZI NAD ZLOM***
ALE V REALI JE TO NAOPAK
***ZLO VYTAZI NAD DOBROM***
BOHUZIAL...:0((((