Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
:0)))))))))))
tak ako uz sama posudis...
FUUUUUUUUJ,to NEEEEEE.Tak ja neletim :-(
budes to mat aj z bielkovinami....:0))))
Maria,ale potom mi budu musky padat z okuliarov do kolaca a ja si budem mysliet,ze fuuu aky kolac si to ty napiekla. :-DD
:0))))zeby preventivne...?
no tak zalejem a ty uz konecne FRCCCCCCCCCCC....
a k tomu kolacu,sak budes mat na ociach okuliare /nedas ich dole/a este k tomu olepene muskami,tak aj tak na ten kolac neuvidis...
a mozes jest...:0))))
Maria,to pre mna pecies ten kolac?OOOOOO,to si nemusela :-D Tak hned mozes zaliat aj tu kavu,aby bola studena kym doletim :-DDD Slubujem,ze mne sa bude ten kolac s malinami pacit :-DD
Haha,ze uhlie,aspon nebudes mat hnacku :-DDD
dnes som otvorila maliny zavarane spolu z marhulami,tak marhule maju taku malinovu prichut,ale maliny nic moc,su take rozvarene...takze na druhy krat to uz robit nebudem...:0((((
nevyzeraju tie maliny dobre,len spatia kolac...
a k tebe DD,presne ako pises radsej sa usmej na BETKU a kasli na to...a cakaj,co bude dalej...
taky ludia su tak zaslepeni zavistou a neprajnostou,ze im toto nedovoli zmenit sa...a je to povahou a charakterom/ale ako som pisala cest vinimky su/
oni sa dobijaju tym,ze su zly a neprajni a tesi ich ked niekomu urobia zle,a este vacsiu radost im robi,ked mi TRPIME /KOLI NIM/ a my sa dobijame tym,ze ludom prajeme...
a tak to chodi na svete...
:0))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ZOBERES SI POTAPACSKE OKULIARE.....
PECIEM KOLAC A NECHCEM ABY SA MI SPALIL...NEMIENIM JEST UHLIE...:0))))