Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
nevesta25

Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.

radana

Aj vam dobru noc,ale at vas blchy nestipou celou noc :-DDDDDDDD
Maria,ty mas uz urcite niekde uvarenu aj 10 dnovu,len aby si ma tromfla :-DDD

[zruseny12]

:0)))))nemusis,sak ja by som ti tiez nedala taku studenu aspon 5dnovu,aby zasa ty si mna netromfla,JA SOM NAJKRAJSIA...KDE SOM SAMA...A TAK TO AJ OSTANE...:0))))

A JA SI NAVARIM DNES A ASPON 2...HECCCCCCCCCC

radana

Hahaha,tak ja si donesiem so sebou taku aspon 3 dnovu,alebo vies co?Radsej nejaku 5 dnovu.Tak ked nebudes doma,tak priletim pozajtra a ta kava bude este o jeden den starsia. :-DDDDDDDD

[zruseny12]

no,ale zajtra by som chcela ist prec,tak neviem,ako to urobime...
a k tej studenej kave...tak urite ,aby si bola ty krajsia,ani omylom,ti to neumoznim...:0))))
na to zapomen...ja ti uvarim inu....

radana

No myslim,ze tu cestu odlozim na zajtra.Uz si zaliala kavu?Ak ano,tak ju nevylievaj,ja ju zajtra vypijem poriadne studenu,aby som ta tromfla v krase :-DDDD