Ahoj. je tu niekto taký, kto sa so svokrou tak pohádal, že s ňou neudržiava žiadne vzťahy, žiadne telefonáty, žiadne návštevy, nič? ide o to, že svokra nám hrozne zasahuje do manželstva, vyhráža sa, hucká manžela proti mne, zničila mi promócie, svadbu, narodeniny... Ak nie je niečo podľa nej, je to tým pádom nesprávne. S manželom sme rok po svadbe žili so svokrovcami, ale bolo to na nevydržanie. Našli sme si podnájom. Vykričala mi hrozné veci, ale potom sa to ukľudnilo. Lenže teraz je to opäť neuveriteľne hrozné, som pre ňu nič, i keď mám dve vysoké školy, manžel má stále navarené, ožehlené, žijeme si ako vo vatičke, medzi sebou v manželstve nemáme žiadne problémy. Je veľká katolíčka - v nedeľu v kostole, ale v živote nie. manžela to veľmi trápi, ale ja ho proti nej huckať nechcem. Ale nemám už záujem s ňou čo i len prehodiť slovo. Poraďte, ako na to.
Svokra
Maria,blaznis?Ved to by ma zabilo :-D Zajtra ideme k zubarke na preventivku,vies,aka by bola smutna,ze na mne nezaryzuje?Inac ona ma taku fasa pesimisticku sestricku.Minule,jak sme tam boli s malym na preventivke a chcela hodit tampon do kosa a namiesto toho ho hodila na zem vedla kosa,tak hovorila takym pomalym psychopatickym hlasom-TAM SA TOHO VOJDE...Potom sa chvilu odmlcala,v ambulancii bolo uplne ticho a na to dodala znova takym tichym hlasom-A KOLKO SA TOHO VOJDE DO LUDSKEJ DUSE...Potom pozrela na zubarku takym nepricetnym pohladom a odpochodovala k pocitacu.Brrrr,az som mala zimomriavky na chrbte. :-D
:0)))))))))))))))
sak ty si RADANA UZ NASYP ROVNO KAVU DO UST ZO SACKA A ASPON KILO...
ALEBO OD RANA DO VECERA JEC LEN KAVU...:0))))
A MAS TO VYBAVENE:0))))
Maria-este ze tie kavove zrna uz nejes.Ty bi si mala oproti nam velku vyhodu-aj kava aj kavove zrna.:-DDD
AHOJTE.
No tak baby,vy ste ma sklamali.A ja ze budem pit tyzdnovu studenu kavu,aby som vas tromfla a vy takto :-D
Dd,ty sa nezdas,ze nelubis kavu a pozrime sa-ty papkas kavove zrna a este aj chladene :-( Potom ja sa mozem snazit ako chcem a nic :-D
Maria a ty tiez-das si zamrazit kavu a potom tie ladove kavove kocky ...No budem musiet aj ja o niecom porozmyslat,cim vas tromfnut.A ja som sa tesila,ze vas s tyzdnovou kavou tromfnem :-DDDDD
:0))))))))))))))))))))
pozeram,ze dnes si budem pisat sama zo sebou:0))))))))))
...a nemohla preniest cez SRDCE,ze nie som az taka lava a viem si poradit aj bez nej...
a najlespie bolo,ked zahlasila,ked jej jeden clovek povedal,ze bude babicka...TAK ZAHLASILA***NO TO BY SOM SA ASI ZBLAZNILA***no neviem ,preco by sa mala zblaznit...ked ani prstom nehla...lebo som to od nej nevyzadovala...
a ked sa syn narodil tak prisla sa pozriet do porodnice,ale sedela len tak v kutku aby som ju nevidela...:0))))
ona si myslela,ze som hlupa a nevidim ju...
aby ju kamera nezabrala...
na monitore ju bolo vidno,ale ona si myslela,ze ju nevidim...:0))))
DD
prepac,ale este sa vratim k teme SVOKRA...
ja asi viem,preco ta to trapi STALE atd.lebo ty si uplne v inej situacii ako napr.ja...
JASNE,aj mne by to trapilo,co bude dalej atd.VY STE ZAVISLI NA SVOKRE...BYVATE V JEJ BYTE A TO JE DOST ZLE...
PRETO JA SOM NIKDY NIC OD
MOJEJ EX SVOKRY NECHCELA,ZIADNE VYHODY,ZE JE NIEKDE NA OKRESE,ZIADNE VECI.../A TO JU VELMI ROZCULOVALO/
TAKZE JA SOM MALA VSETKO PO TEJTO STRANKE OK...A NEBOLA SOM NA NEJ ZAVISLA...
PRACOVALA SOM JA- AJ EXMANZEL...POPRITOM SOM SI VELA VECI SAMA VEDELA VYBAVOVAT/LEBO SOM SPOZNALA VELA LUDI KDE SOM PRACOVALA/ ROBIT...
TAKZE JA SOM SA MOHLA TAKTO PROTI NEJ STAVAT...
ona stale chcela aby som bola taka ako ona,vyuzivala toho,ze bola v strane a na okrese...mala dost toho pod palcom...
a pamatam sa,ze ked sme vybavovali MLADOMANZELSKU POZICKU...tak mi trebalo na rychlo nejaky papier tu z vychodu...
kde som pracovala...od mojej vychosky...no a ex svokra mi na to ZE...***SAK JA ZAVOLAM VYCHOVAVATELKE,POVIEM JEJ,ZE TU JE OV KSC A BUDEM TO MAT HNED POSLANE***tak ked som toto pocula,myslela som,ze ma trafi...povedala som jej,ze ja to vybavim,ze ja nepotrebujem strasit ludi s KSC...a kord nie tu vychovavatelku,lebo ona bola velmi dobra zena a rozumeli sme si perfektne...
tak som hned zavolala domov,co potrebujem bla bla...
a za necele 3dni som papier mala...
a SVOKRU DOBRE NETRAFILO...AKA BOLA NASTVATA,DOBRE NEPRASKLA OD JEDU,ZE MAM PAPIER TAK SKORO...A BEZ JEJ POMOCI...
a takto by som mohla pokracovat dalej...
A TO AJ PRI DRUHOVEJ MATKE...NEBOLI SME NA NEJ ZAVISLY...V NICOM...
TY TO MAS BLBE,ZE BYVAS V JEJ BYTE...
/tak ta uplne chapem,ze mas obavi a stale na to myslis,co bude dalej/
NIEKTORY LUDIA TU U NAS SI MYSLIA,ZE JA SOM VYUZIVALA EX SVOKRU,ALE VOBEC TO NIE JE PRAVDA,ONI NEVEDIA,CO SA TAM DIALO,A KEBY VEDELI,AKO SOM ZILA,TAK BY ZAVIDELI ESTE VIAC...
***JA MAM CISTE SVEDOMIE,LEBO JA SOM VOBEC JEJ POSTAVENIE NEZNEUZIVALA***A MOHLA SOM...LEBO ONA MA CHCELA ZAPAJAT DO ROZNYCH VECI...ATD.KEBY SOM BOLA CHCELA***
LENZE MNE SA NEPACIL JEJ STYL,AKO VYUZIVALA SVOJE POSTAVENIE...POTOM ZASA KED ROBILA RIADITELKU SKOLY...TAK TO ISTE...MANIPULOVALA S LUDMI,AKO JEJ VYHOVOVALO...
takze teraz ta chapem,preco sa aj trapis...ak ta to trapi a potrebujes sa s toho vyrozpravat tak pis o tom***NEDUS TO V SEBE***
AHOJ DD
tak mne tiez niekedy nechutnala kava,/ani napr.vino samotne biele-fuuuuj/sak nechutna ani dnes,len koli tlaku ju pijem...ked ma rozboli hlava od tlaku,jedine kava pomoze...
ale pijem len jednu denne...viac nie,koli zaludku...
a tiez mam velmi rada KAVOVE ZRNA...tiez ich robievam,hocikedy...len teraz odkedy nemozem kakao a cukor,tak uz ja nejem...:0((((ale slinky tecu,ked to robim...
AHOJTE
no RADANA
normalne mam s teba ***depresie***celu noc som nespala a rozmyslala,ako ta trumfnut...:0))))
o kavu sa nebojim,ja si ju navarim a dam do mrazaku,namrazim ako kocky a budem cmulat...a uz studenejsiu kavu ako ja- ty nemozes mat...heeeeeeec
takze som to vyriesila...ale co dalej...:0((((
a teraz trochu vazne,uz mi fakt sibe:0(((((
lebo som myslela,ze dnes je piatok...a ja az piatok planujem ist prec...
ahojte :)..ja Vam zelam tiez krasny vecer a dobru noc :)..paani, Vy tej kavy ale popijete..to aby som si na tu pachut a zapach asi na starobu zvykla :D..ale co je paradox a na som sa mi aj moja mamka smeje, ze ja kavu nelubim,nepijem, smrdi mi..ale kavove zrna, to by som jedla od rana do vecera :D..a tie su studene..haha :D a mam Vas, to asi preto som taka krasna :P, lebo kazde Vianoce pojem skoro vsetky kavove zrna sama :D.